reklama
Anezka11
Fanka BB :)
Miałam dużo planów jednak zwalczam chorobę, wczoraj dzień wolny i dziś też.Lepiej mi napiszcie co dobrego planujecie na weekend.
Choroba nie zwala mnie z nóg aż tak, bo nie gorączkuję. I myślę, co by tu posprzątać
Bolą mnie zatoki i migdały, czy basen jutro bylby złym pomysłem?
Ja myślę przez pryzmat utraty wagi, od stycznia spadło mi prawie 6kg (i chce więcej!), a wcześniej od lat waga stała w miejscu
Ruchańsko brzmi jak sport wyczynowy, jak jakiś maraton xd i bardzo dobrze pasuje - u mnie też w weekend ruchańsko xdRuchańsko. Cały weekend w łóżku W końcu w sobotę ovi
Avy
Ja bym sobie basen odpuściła. Wychoruj się i wtedy idź.Miałam dużo planów jednak zwalczam chorobę, wczoraj dzień wolny i dziś też.
Choroba nie zwala mnie z nóg aż tak, bo nie gorączkuję. I myślę, co by tu posprzątać
Bolą mnie zatoki i migdały, czy basen jutro bylby złym pomysłem?
Ja myślę przez pryzmat utraty wagi, od stycznia spadło mi prawie 6kg (i chce więcej!), a wcześniej od lat waga stała w miejscu
Ruchańsko brzmi jak sport wyczynowy, jak jakiś maraton xd i bardzo dobrze pasuje - u mnie też w weekend ruchańsko xd
Waga pięknie w dół Gratulacje! Jaką dietę stosujesz? Ile jeszcze chcesz zrzucić? Pewnie pisałaś, ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać
Skutecznego ruchańska w weekend życzę
Za namową dołączyłam do Ciebie na testowanie na koniec miesiąca
królowa_kresek😉🙃
Tak przed ovu zawsze w dół. Wczorajszy czyli srodkowy premkm ocenil 0,88 i dzis poranny dolny 0,76 i oznaczyl pik wczorajszy.albo był już peak albo tuż tuż. Porównywałaś z poprzendimi wykresami? czy spada Ci tempa zaraz przed owu? wazne, że się seksisz regularnie
ewm
Dzień dobry @pluto_nova proszę mi wpisać . Dzisiaj w nocy mnie franca zaatakowała. W tym cyklu chce sobie zrobić badania które należy robić w 3dc. Czy jak zrobię w poniedziałek w 4dc to będzie spoko? Akurat 3 wypada w niedzielę
Anezka11
Rzeczywiście, rozsądnie będzie zostać w domuJa bym sobie basen odpuściła. Wychoruj się i wtedy idź.
Waga pięknie w dół Gratulacje! Jaką dietę stosujesz? Ile jeszcze chcesz zrzucić? Pewnie pisałaś, ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać
Skutecznego ruchańska w weekend życzę
Za namową dołączyłam do Ciebie na testowanie na koniec miesiąca
W listopadzie wyszło mi IO, od razu zmiana diety na właściwszą i świadomą. Od grudnia meta. Nie każdy jest za nią jednak mi ruszyła jakieś procesy w organizmie. Do tego dołożyłam raz w tygodniu basen. I waga leci. Nawet jak na basen nie pójdę, to waga leci (na spokojnie, po pół kilo na tydzień albo i nic, ale ważne, że nie w górę). Mniej jem, lepiej. Więc jestem zachwycona, że w końcu coś drgnęło. Ubrania nie są opięte. To takie uczucie, że "wzięłam byka za rogi" Wcześniej mimo sportu i żywienia nic a nic i ciągle byłam wzdęta, a co za tym idzie - zdołowana, nienawidziłam komentarzy "o przytyło się".
aurii_orelii
Ja też robiłam w 4 dc nic się nie dziejeDzień dobry @pluto_nova proszę mi wpisać . Dzisiaj w nocy mnie franca zaatakowała. W tym cyklu chce sobie zrobić badania które należy robić w 3dc. Czy jak zrobię w poniedziałek w 4dc to będzie spoko? Akurat 3 wypada w niedzielę
aurii_orelii
właśnie sobie zdałam sprawę, że to ostatni weekend przed zmianą czasu
Czyli jeszcze tydzień i będe wstawać o 4:10
Czyli jeszcze tydzień i będe wstawać o 4:10
Avy
Mogłabyś napisać jak zmieniłaś kwestie żywienia?Rzeczywiście, rozsądnie będzie zostać w domu
W listopadzie wyszło mi IO, od razu zmiana diety na właściwszą i świadomą. Od grudnia meta. Nie każdy jest za nią jednak mi ruszyła jakieś procesy w organizmie. Do tego dołożyłam raz w tygodniu basen. I waga leci. Nawet jak na basen nie pójdę, to waga leci (na spokojnie, po pół kilo na tydzień albo i nic, ale ważne, że nie w górę). Mniej jem, lepiej. Więc jestem zachwycona, że w końcu coś drgnęło. Ubrania nie są opięte. To takie uczucie, że "wzięłam byka za rogi" Wcześniej mimo sportu i żywienia nic a nic i ciągle byłam wzdęta, a co za tym idzie - zdołowana, nienawidziłam komentarzy "o przytyło się".
U mnie też diagnoza w listopadzie i od tej pory zmiana nawyków. Waga też ładnie z dół. Jakieś trzy tygodnie się nie ważyłam, więc muszę sprawdzić, bo dzisiaj myślałam, że pasek od spodni mi się zepsuł, bo coś nie mogłam zapiąć, a okazało się, że już nie ma więcej dziurek na pasku
reklama
Brownie1992
Moderator
Ups sorry @pluto_nova nie chciałam Cię zarazićCzy sraczka u staraczek przenosi się przez forum? Bo wczoraj to chyba @Brownie1992 brylowała w tym temacie?