reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

@dorota8 powiedz mi tylko jedno… Skąd wiesz kiedy masz owulacje? Byłaś na usg 14dc i już było ciałko żółte więc trochę po owulacji już było - skąd w takim razie pomysł, żeby sugerować się kalendarzykiem, który tą owulację wyznacza 14dc? Próbuję to zrozumieć… Czy stosujesz testy owulacyjne i mierzysz temperaturę by podejść do tego jak najbardziej skrupulatnie można czy zwyczajnie poleciałaś do lekarza na zasadzie daj mi Pan coś? Ja rozumiem, że mąż jest w rozjazdach, ale naprawdę nie można tego jakoś zorganizować? Wśród znajomych i rodziny mam ludzi pracujących za granicą, jako kierowcy i nawet marynarza i wszystkim na czas starań jakoś się udawało to zgrać i mają dzieci

reklama
Heloł dziewczyny🙋🏻‍♀️
U mnie dzisiaj leci sobie 13dc. i zaraz nasikam sobie przynajmniej na owulaczka. 💁🏻‍♀️
Dla Was też to jest taka katorga żeby nie pić przez 2h? 🙉
Moim okiem ładny PIK był u mnie 9dc. wstawiłam Wam tu zdjęcie, ale aplikacja Premom, nie jest tego zdania 🤣

Czekam na jakieś kreseczki, bo coś nam forma spadła!!!!

Ogólnie przypominam listę badań jakby kogoś interesowało

badania płodność.jpg

Czy lekarze kazali Wam się jakoś przygotowywać do stymulacji? Badania czy coś? 😁
Mnie lekarz nie przygotowywał do tego, ale miałam już wcześniej robione sono hsg, badania hormonów i monitoringi.

Aktualnie mój „nowy” lekarz, przepisał mi Clo na nowy cykl, mam brać od 4dc przez 5 dni. Bez monitoringu.
To chyba wlasnie taki lekarz, od którego trzeba uciekać..

reklama
Mnie lekarz nie przygotowywał do tego, ale miałam już wcześniej robione sono hsg, badania hormonów i monitoringi.

Aktualnie mój „nowy” lekarz, przepisał mi Clo na nowy cykl, mam brać od 4dc przez 5 dni. Bez monitoringu.
To chyba wlasnie taki lekarz, od którego trzeba uciekać..
zdecydowanie uciekaj, jeśli Ci zdrowie miłe ;)

Do góry