LadyCaro
Fanka BB :)
ANA to przeciwciała przeciwjądrowe, tyle wiem xDDziewczyny napiszcie mi coś więcej o ANA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ANA to przeciwciała przeciwjądrowe, tyle wiem xDDziewczyny napiszcie mi coś więcej o ANA
widzę, że chyba drugi raz pytasz, to Ci napisze, żebyś nie myślała, że Cię ignorujemy wszystkie kochana - immunologia to jest taka czarna magia, ze brak odpowiedzi na Twoje pytanie to po prostu brak wiedzyDziewczyny napiszcie mi coś więcej o ANA
Póki co wszystko w normie, wczoraj beta ponad 600, przyrost dobowy ponad 150%, wiec super jutro sprawdzę jeszcze jeden - chyba już ostatni - raz dziękuje, ze pytasz@hachette a co u Ciebie?
Słońce, ale drożność należy Ci się na NFZ, postaraj się uzyskać skierowanie od gina. To duży koszt który można spożytkować na inne ważne badania albo weekend za miastemA ja bym chciała żeby się już udało, wiadomo każda z nas by chciała. Tak naprawdę to mój ostatni cykl starań bez badań. Teraz już się nie wywinę przed drożnością i badaniami wszelakiego rodzaju. Przyznam, że wolałabym uniknąć bo moje finanse na to nie pozwalają (raty kredytu które urosły, wykończenie domu pochłanjają każda złotówkę).
co chciałabyś wiedzieć?Dziewczyny napiszcie mi coś więcej o ANA
Niestety większość lekarzy zaleca drożność dopiero po kilku stymulacjach niezakończonych ciążą.
Póki co wszystko w normie, wczoraj beta ponad 600, przyrost dobowy ponad 150%, wiec super jutro sprawdzę jeszcze jeden - chyba już ostatni - raz dziękuje, ze pytasz
Słońce, ale drożność należy Ci się na NFZ, postaraj się uzyskać skierowanie od gina. To duży koszt który można spożytkować na inne ważne badania albo weekend za miastem
co chciałabyś wiedzieć?
W sensie jak nie masz dziecka to zalecają, czy nie?Inaczej patrzą jak masz juz dziecko niz jak nie masz (chodzo o drożność i tylko moje spostrzeżenia)
Inaczej patrzą jak masz juz dziecko niz jak nie masz (chodzo o drożność i tylko moje spostrzeżenia)
Ja właśnie wyczaiłam, że jedna z lekarek z luxmedu przyjmuje w klinice niepłodności w CZMP w Łodzi. Ciekawa jestem, czy tam zaprezentuje nieco bardziej kompleksowe podejście, wizyta na NFZ, więc może spróbuję w czerwcu.Ja mam dwoje i nie widzę, żeby mój prawie już 2 letni problem z zajściem w ciąże był olewany bo mam dwoje dzieci i co ja chcę. Oczywiście mówię o lekarzach specjalizujących się w niepłodności, a nie jakiegoś tam z przypadku z lux med
Dodam, że wybrałam ją, bo inne terminy na koniec roku.Ja właśnie wyczaiłam, że jedna z lekarek z luxmedu przyjmuje w klinice niepłodności w CZMP w Łodzi. Ciekawa jestem, czy tam zaprezentuje nieco bardziej kompleksowe podejście, wizyta na NFZ, więc może spróbuję w czerwcu.