E
eag
Gość
No ja dziś z mężem u tej mojej przyjaciółki w knajpie part 2 biore znajomych pełnymi garściami bo w poniedziałek już powrót w góryJak tam w sobotni wieczór, co robicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja dziś z mężem u tej mojej przyjaciółki w knajpie part 2 biore znajomych pełnymi garściami bo w poniedziałek już powrót w góryJak tam w sobotni wieczór, co robicie?
Układam dietę dla chłopa ale zaraz będziemy oglądać serial a jak u Ciebie i reszty?Jak tam w sobotni wieczór, co robicie?
Ja zaczynam pić acc600, nawet dobre . Może nawet ze dwie dziennie sobie zaaplikuje.Układam dietę dla chłopa ale zaraz będziemy oglądać serial a jak u Ciebie i reszty?
Aplikujesz sobie też %?No ja dziś z mężem u tej mojej przyjaciółki w knajpie part 2 biore znajomych pełnymi garściami bo w poniedziałek już powrót w góry
Jak nie urok to sraczka xD chyba wolałabym przegapić pik niż, od 10 dni mieć go ciągłego
No nie omieszkam wypić proseczka z malibu Tej ciąży nie ma i już nie będzie także noAplikujesz sobie też %?
Chyba po prostu może świadczy o za wysokim poziomie LH… ale mogę oczywiście się mylić, taka luźna myśl teraz.Słyszałam ze jak ktoś ma tak długo pozytywny test to może to świadczyć i jakiś problemach
Jeden plus tej wrednej jednej kreski.No nie omieszkam wypić proseczka z malibu Tej ciąży nie ma i już nie będzie także no
na poprawę jakości komórki, to się w takim przypadku bierze jak miovellę nac - od 3 do 7dc, ale brałam raz i już więcej nie będę, bo jedna mądra osoba powiedziała mi, że w cyklu którym brała acc zamiast owulacji miała torbiel, więc wolę nie ryzykowaćA na co? Zaobserwowałaś wtedy zmianę w śluzie?
Jak tam w sobotni wieczór, co robicie?
Seks w trakcie starań to jedno z większych wyzwań. U nas jest fajnie wtedy, kiedy nie wywieram presji, to znaczy nie mówię o płodnych, no i też dla mnie jest lepiej jak podczas seksu „wyłączam myślenie”.
A co do tych żeli to może spróbuję conceive plus w płodne, można go zaaplikować jakiś czas przed seksem, czy tuż przed?