reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 78
A na co? Zaobserwowałaś wtedy zmianę w śluzie?
na poprawę jakości komórki, to się w takim przypadku bierze jak miovellę nac - od 3 do 7dc, ale brałam raz i już więcej nie będę, bo jedna mądra osoba powiedziała mi, że w cyklu którym brała acc zamiast owulacji miała torbiel, więc wolę nie ryzykować ;)

Zmian śluzu nie zauważyłam

reklama
Jak tam w sobotni wieczór, co robicie?

My byliśmy w kinie i bardzo polecam: Link do: Szczęście Mikołajka | Film | 2022 bo totalnie jest albo dla większych dzieci, albo dla dorosłych. Tak naprawdę sam Mikołajek jest tu tylko tłem do historii życia twórców książki i ich przyjaźni. Są więc też smutne momenty jak II wojna światowa czy śmierć samego Rene Goscinnego. Dla mnie mega, nasze dzieci się wręcz wynudziły (8 i 12 lat), w między czasie zakupy, potem obiad na mieście, potem na chwilę wpadła do nas moja mama i teraz ... już odpoczywam.
Zaraz wezmę leki nasenne i spadam spać :p Bo jutro rano muszę popracować przed poniedziałkiem (uroki, pracy w mediach)

Seks w trakcie starań to jedno z większych wyzwań. U nas jest fajnie wtedy, kiedy nie wywieram presji, to znaczy nie mówię o płodnych, no i też dla mnie jest lepiej jak podczas seksu „wyłączam myślenie”.
A co do tych żeli to może spróbuję conceive plus w płodne, można go zaaplikować jakiś czas przed seksem, czy tuż przed?

Ja go aplikuję przed bo tak wolę, ale w sumie nie skupiam się kiedy się powinno :D
U nas ostatnio jest słabo - najpierw bo syn zachorował i ja nie miałam weny martwiąc się dziecko, potem bo jakoś siadł u nas klimat ostatnio. Mój stary ma jakąś obsesję na punkcie inflacji, ja jestem mega rozrzutna i jest wieczna spina o to. A ja mam dość ciągłej gadki jakie to wszystko drogie, szczególnie od faceta który zarabia miesięcznie tyle ile co niektórzy rocznie 🤬😤

Do góry