reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

dziękuję, teraz jest ekstra! ;)
U mnie w tej linijce były tylko wie osoby, a ta po staramsiebardzo była w kolejnej linijce - i tam jak nie było spacji między butelka, przecinkiem i kolejną osoba, to to wszystko razem było rząd nizej

Ale teraz jest ekstra, dzięki i wybacz zawracanie dupy pierdolami :)
nie no dobrze, że mi powiedziałaś bo u mnie przed zmianą było tak samo jak na screenach 😂 Dla mnie było ok 😂

reklama
a jak Ci w ogóle na tych pudełkach?
Ogólnie jedzenie smaczne. Ale mój mąż na 2500 kcal jest czasami głodny, a na razie nie ćwiczy.
Są też potrawy które nam kompletnie nie podchodzą i trzeba wymieniać. Za wymianę się dopłaca.
Zobaczymy pod koniec miesiąca czy przedłużymy czy wrócę do gotowania 🙂
Poza tym tez zobaczymy jak wyjdą wyniki nasienia. Rozważam tez dietetyka który ułoży jakąś fajną dietę plodnościowa. Jest trochę opcji 🙂

Napisałam już w odpowiedzi na pytanie @LadyCaro, to nie będę powielać, a co do mojego patrzenia na kcal- niby nie muszę, ale zaraz będę od jednej skrajności w drugą😋. Szkoda tylko, że moje wyniki się dzięki temu nie poprawiły, ale wierzę, że po prostu nie nadążyły za wzrostem wagi, ale będą współpracować ze stymulacją.
na poprawę wyników trzeba troszkę poczekać, ale przy fajnej diecie bez wątpienia się poprawią :) nie poddawaj się.

Ogólnie jedzenie smaczne. Ale mój mąż na 2500 kcal jest czasami głodny, a na razie nie ćwiczy.
Są też potrawy które nam kompletnie nie podchodzą i trzeba wymieniać. Za wymianę się dopłaca.
Zobaczymy pod koniec miesiąca czy przedłużymy czy wrócę do gotowania 🙂
Poza tym tez zobaczymy jak wyjdą wyniki nasienia. Rozważam tez dietetyka który ułoży jakąś fajną dietę plodnościowa. Jest trochę opcji 🙂
jakby co, to akademia plodnosci sprzedaje też diety plodnosciowe :)
A kiedy mąż będzie się badać?

U mnie od rana też totalna lipa :( przyszły wyniki nasienia męża i jest źle... Fakt, że chorował z miesiąc temu, ale no gorączkę miał przez 2 dni, radziłyście aby się wstrzymać, ale w sumie on się uparł że chce iść... i teraz pytanie... choroba aż tak mogłaby obniżyć parametry? Zwłaszcza, że nie był jakoś strasznie chory a po prostu gorączka przez 2 dni 38st. Czy dacie radę zernknąć i coś poradzić :( czy da się jakoś to poprawić :(
Zobacz załącznik 1504766
Zobacz załącznik 1504768

Troche załamka :(
Jeszcze was troche pomęczę tymi wynikami, ale jestem załamana max… jakby właśnie cały świat mi się zawalił….

Ogólnie no gorączka gorączka, ale wcześniej w te ciąże jakoś tez nie zachodziłam, wiec obstawiam, ze wcale lepiej nie było…

Czy rzeczywiście udało się komuś dieta i suplami podnieść wyniki (nigdy nie skupiałam się na tych wątkach bo mnie nie dotyczyły :( ) mamy tez już w sumie androloga umówionego na poniedziałek wiec zobaczymy co powie…

reklama
Do góry