reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Badałam, z tego co pamiętam było 7,1 i gin stwierdził że jest ok. Piję zakwas z buraka kilka razy w tygodniu. Jeden gin stwierdził że po pozytywnym teście heparyna, kilku innych że dopiero po uwidocznieniu pęcherzyka w macicy.
Dziwne, gdybym była Tobą, już bym ja miała kupiona i brała od pozytywnego testu

reklama
Mam odpowiedzialne stanowisko. Zarządzam zespołem księgowości, który obsługuje jedna ze spółek. No i w sumie mam zakres obowiązków głównego księgowego, a nie zastępcy. Więc tak jest dużo stresu. Ale tak naprawdę staramy się od wiosny zeszłego roku. Takie mocne stresy zaczęły się końcem roku kiedy zmienili nam system i zmienił się główny, który odwala spychologię. Więc nie wiąże braku ciąży tylko ze stresem w pracy. Moje wyniki nie są złe. Tak naprawdę walczę tylko z prolaktyna. Nie mam plamien między miesiączkowych jak niektóre dziewczyny tutaj, owulacje swoje potwierdzone monitoringiem, prog spoko chociaż i tak mam duphaston. Po za tym w zeszłym roku byliśmy kilka razy na romantycznych wyjazdach. Gdyby tzw cudowne odpuszczenie działało to dawno byłabym w ciąży 😅
A dlaczego bierzesz duphaston skoro prog jest ok?

Do góry