pluto_nova
Moderator
może masz tyle gotowych pęcherzyków, że od tygodnia jeden dziennie pękaPrzecież ja mam takie kreski już od tygodnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może masz tyle gotowych pęcherzyków, że od tygodnia jeden dziennie pękaPrzecież ja mam takie kreski już od tygodnia
dwie kreski są? Są! Co się czepiaszco Ty sikać nie umiesz?
jak dla mnie to jakaś droga mlecznadwie kreski są? Są! Co się czepiasz
Tomasz takie dwie kreski pod tytułem : krzyż na drogę
P. S dostałam plamienie przedokresowe więc okres będzie lada chwila i seks 5 dni pod rząd ciąży nie dał ale nie smucimy się bo ja się nie smucę
A ja się zamartwiam, ze u mnie pozytywny az 3 dniPrzecież ja mam takie kreski już od tygodnia
no to tez mowie, że będą z tego dzieci z takiego piku to bankowo bliźniakiPrzecież ja mam takie kreski już od tygodnia
To
A ja się zamartwiam, ze u mnie pozytywny az 3 dni
Wychodzisz poza schematy..... a co z haslem testujemy do 1 pozytywu i the end ??? Chyba kurła zadna tego nie stosujeU mnie to nigdy nie wiadomo.
Pierwszy raz z owulakami - nie wyłapałam piku, ale zaszłam w ciąże (pozamaciczną)
Drugi raz wyłapałam piękny pik, który utrzymywał się ok. 24h
Trzeci raz nie wyłapałam piku
Czwarty raz - były blade, potem przez około tydzień nie testowałam, jak zaczęłam znowu testować to od razu pik i tak już 7 dni z leciało z pikiem
Wychodzisz poza schematy..... a co z haslem testujemy do 1 pozytywu i the end ??? Chyba kurła zadna tego nie stosuje
Mam, a nie bioręA dlaczego bierzesz duphaston skoro prog jest ok?