AScarlett
Moderator
@pluto_nova przepisz mnie na 20.03. 19 to bedzie 9 dni to zastrzyku ovi, wiec to sie nie bedzie liczyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak ostatnio napisalas o kakao i później ja tez zrobiłam sobie wieczorem w domu to poczułam się tak dobrze i błogo jakby mnie ktoś do serca przytuliłTy po prostu byś chciała kreskę jak 10 dpo już w 8, cierpliwości, będzie, w swoim czasie. Winko bez alko polecam, chociaż ja wolę w takim przypadku kakao.
Ooo ja też bardzo lubię kakao. Kiedyś potrafiłam codziennie pićjak ostatnio napisalas o kakao i później ja tez zrobiłam sobie wieczorem w domu to poczułam się tak dobrze i błogo jakby mnie ktoś do serca przytulił
jak dla mnie wszystko okMogę dołączyć do wyzwania? Powiem Wam że ja też mam ponad 80 kg i już się źle czuje. Może z Tobą będzie łatwiej się trzymać cały czas ćwiczę ale jakoś nie mogę zajść z wagi.. jeszcze raz wrzucę wyniki tarczycy, według mnie jest ok ale może Wy coś wyłapieciZobacz załącznik 1504440e
ja też dziś z tego wrażenia się przebudzałam wgl w nocy z 3 razyej kochane specjalistki od wsadzania termometra zaczelam mierzyc temperature o jednej godzinie i z tej ekscytacji budze sie az wczesniej niz powinnam jesli obudzicie sie troche przed czasem mierzenia to po prostu lezycie i czekacie do standardowej godziny mierzenia a wynik i tak powinien byc miarodajny?
Na mnie też działa kojąco .jak ostatnio napisalas o kakao i później ja tez zrobiłam sobie wieczorem w domu to poczułam się tak dobrze i błogo jakby mnie ktoś do serca przytulił
To ja polecam to surowe z roosmana, ja to piję prawie codziennie.Ooo ja też bardzo lubię kakao. Kiedyś potrafiłam codziennie pić