reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A ja buraki lubię. Dziś nawet miałam kanapkę z pieczonym burakiem, ale ... zakwas mi ciężko przechodzi przez gardło
Ja mam wstręt od dziecka, nie odpowiada mi smak, zapach nic.
Barszczu tez nie jem, dlugo byla o to afera na Wigilii 🤷‍♀️ az sie przekonali ze uparta mala ja za nic się nie da zmusić do zjedzenia czegoś czego nie chce.

Mogę dołączyć do wyzwania? Powiem Wam że ja też mam ponad 80 kg i już się źle czuje. Może z Tobą będzie łatwiej się trzymać ☺️ cały czas ćwiczę ale jakoś nie mogę zajść z wagi.. jeszcze raz wrzucę wyniki tarczycy, według mnie jest ok ale może Wy coś wyłapieciZobacz załącznik 1504440e 😘
wydają się ok, ale ja się nie znam, więc Ci zawołam @Aczkolwiek@to_na_pralkę - pomożesz proszę z wynikami? 😍 Na 384 stronie są

reklama
Do góry