Brownie1992
Moderator
Pewnie szalona zapierdala@hachette masz już jakieś informacje z kliniki? Jesteś już na l4, czy pracujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie szalona zapierdala@hachette masz już jakieś informacje z kliniki? Jesteś już na l4, czy pracujesz?
Bleh po cos to piłaBobie miałam dziś z cateringu smoothie z buraka. Rzygnę zaraz
Dla bombelkaBleh po cos to piła
Nie cierpię buraków.
Bleh po cos to piła
Nie cierpię buraków.
Ja mam wstręt od dziecka, nie odpowiada mi smak, zapach nic.A ja buraki lubię. Dziś nawet miałam kanapkę z pieczonym burakiem, ale ... zakwas mi ciężko przechodzi przez gardło
Musialabym dostać 10000% gwarancji ze to jedyne co mi tego bombelka da. To kiedy bym sprobowala, ale chyba by zaraz od razu poszedlDla bombelka
ja uwielbiam buraki i wszystko co buraczane. Jem często dlatego może mam wysokie żelazoA ja buraki lubię. Dziś nawet miałam kanapkę z pieczonym burakiem, ale ... zakwas mi ciężko przechodzi przez gardło
burak dobry na endo, pij i nie marudź kiedyś wypomnisz gówniarzowi jak Ci wykrzyczy, że Cię nienawidzi, bo nie pozwolilas iść na imprezęDla bombelka
wydają się ok, ale ja się nie znam, więc Ci zawołam @Aczkolwiek@to_na_pralkę - pomożesz proszę z wynikami? Na 384 stronie sąMogę dołączyć do wyzwania? Powiem Wam że ja też mam ponad 80 kg i już się źle czuje. Może z Tobą będzie łatwiej się trzymać cały czas ćwiczę ale jakoś nie mogę zajść z wagi.. jeszcze raz wrzucę wyniki tarczycy, według mnie jest ok ale może Wy coś wyłapieciZobacz załącznik 1504440e
Niestety wszystkie wiemy, że nigdy nie ma takiej gwarancji.Musialabym dostać 10000% gwarancji ze to jedyne co mi tego bombelka da. To kiedy bym sprobowala, ale chyba by zaraz od razu poszedl