reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Bez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będzie 🤷‍♀️ mam łeb jak sklep 🤬 Wieczorem jeszcze sikne przed ewentualnym alkoholem 🤷‍♀️ niemniej sikać będę do 12dpo, dziś 8
Skoro widzisz cienie, to odpuść wino :) serio mówię, po co masz później robić sobie wyrzuty? Napij się ciepłego kakao, jest idealne na skołatane nerwy 😊

Skoro widzisz cienie, to odpuść wino :) serio mówię, po co masz później robić sobie wyrzuty? Napij się ciepłego kakao, jest idealne na skołatane nerwy 😊
Masz racje.. zrobię sobie ciepłą kąpiel, mąż do jutra w pracy więc jestem sama, puszczę jakieś romansidło i postaram się uwolnić głowę 🙃

Bez zmian, widzę takie cienie jak wczoraj. Chyba kupię sobie dziś wino… skoro i tak nic z tego nie będzie 🤷‍♀️ mam łeb jak sklep 🤬 Wieczorem jeszcze sikne przed ewentualnym alkoholem 🤷‍♀️ niemniej sikać będę do 12dpo, dziś 8
Ty po prostu byś chciała kreskę jak 10 dpo już w 8, cierpliwości, będzie, w swoim czasie. Winko bez alko polecam, chociaż ja wolę w takim przypadku kakao😁.

jesteś tak samo niecierpliwa jak ja :D a że w tym cyklu jeszcze się mi o tydzień przesunęło to chodzę po ścianach, ale jeszcze nie testuje i mam duże nadzieje :D

Ty po prostu byś chciała kreskę jak 10 dpo już w 8, cierpliwości, będzie, w swoim czasie. Winko bez alko polecam, chociaż ja wolę w takim przypadku kakao😁.
Bo ja jestem taka niecierpliwa *****… ja zawsze muszę mieć wszystko już, teraz, bo mnie nosi… a Teraz to jest test mojej cierpliwości 🤣 jadę na rzęsy i brwi to przynajmniej 2h nie będę myśleć czy robić kolejny test czy nie haha

reklama
Do góry