Nasturtium
Fanka BB :)
Dzisiaj robi, na pewno da nam znać.Czy mnie ominęła beta pani z kotami??? Robiłaś? @Lady With Cats
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj robi, na pewno da nam znać.Czy mnie ominęła beta pani z kotami??? Robiłaś? @Lady With Cats
Tak, ja mam takie same odczucia niestety. Dla mnie to nie mleka tylko bardziej biały plyn o danym smaku. Chociaż nie powiem, do innych rzeczy całkiem znośne są, ale do kawy zdecydowanie nie...Ostatnio wlałam sobie migdałowe, ale po łyku sprowadziła mnie na ziemię i doszłam do wniosku, że chyba jednak wcale nie potrzebuję kawy.
A jaki masz przepis na chleb bo ja używam ta mieszkankę Mk gold bread i nie powiem że wolałabym jednak czyste z siemię lnianengoDobra, właśnie zjadłam śniadanie białkowo tłuszczowe, jesteście dumne? Chleb z siemienia lnianego naprawde mnie ratuje
Podzielisz sie przepisem? Jest tyle tego w necie a jakoś nie mogę się przekonać...No ja akurat robię swoje mleko, ale czasem jak chce kupnę to wybieram to i dla mnie spoko, spienia się super w ekspresie.
Zobacz załącznik 1502154
Robiłam z tego przepisu:A jaki masz przepis na chleb bo ja używam ta mieszkankę Mk gold bread i nie powiem że wolałabym jednak czyste z siemię lnianengo
Mają jednak wielki plus - mało kalorii, jestem na redukcji to dla mnie ważne no i jak się chce zmniejszyć ilośc nabiału to teżTak, ja mam takie same odczucia niestety. Dla mnie to nie mleka tylko bardziej biały plyn o danym smaku. Chociaż nie powiem, do innych rzeczy całkiem znośne są, ale do kawy zdecydowanie nie...
muszę sobie to zapisać na przyszłość !Mnie to strasznie męczyło , było zawsze 5 dpo i wszystko na raz katar kichanie kaszel. W końcu czuje się świetnie
Polecam na przeziębienie : imbir , miód , cytryna, kurkuma, pieprz . Zrobić miksturę do słoiczka . 1 łyżka do kubka zalać wrzątkiem . Pic 2x dziennie
ja planuję zrobić z tego przepisu także jeszcze nie wiem czy jest godny poleceniaPodzielisz sie przepisem? Jest tyle tego w necie a jakoś nie mogę się przekonać...
Dziękuję keto próbowałam takie keto keto ale dla mnie to chyba zbyt duża skrajność i jestem na low carb węgli 50-60 więc fajnie można z posiłkami zaszalećRobiłam z tego przepisu:
Keto chleb z siemienia lnianego - przepis
Przepis na keto chleb z siemienia lnianego. Chleb ketogeniczny, bezglutenowy, bez mąki, a jedynie ze zmielonych ziaren siemienia lnianego. Polecam dla osób na diecie ketogenicznej, niskowęglowodanowej lub bezglutenowej.domowe-wypieki.pl
Ale troche go modyfikowałam, dla mnie za dużo wody, więc składniki tutaj to były tak orientacyjnie, 'na oko'
Nie miałam tej babki jajowatej więc dałam więcej siemienia.
Robiłam pierwszy raz to wyszedł mi za mało słony i za mokry, wiec drugim razem dłużej piekłam idałam wiecej soli to jest za słony ale dorbze wypieczony. Metodą prób i błędów
Hmmmm ja trochę nie nadążam. Skoro nie ma sensu badać, to dlaczego ludzie sie leczą?wiesz co, ja wczoraj miałam teleporadę z endokrynologiem bo mi się nudziło w robocie i właśnie skierowanie na kortyzol usiłowałam wyłudzić. Nigdy przedtem nie badałam. Pani była zdecydowanie konkretna i zainteresowana tematem. Jednak skierowania nie dała. Powiedziała, że jeśli nie jestem otyła, nadmiernie owłosiona, nie mam nadciśnienia i wymieniła jeszcze kilka rzeczy (chyba nawet PCOS), to nie ma sensu tego sprawdzać bo nic mi to nie da. Tak samo wypowiedziała się o insulinie i IO. Argumentowała to tym, ze leczenie IO przynosi skutki u osób otyłych lub z problemami jak wyżej. A jeśli takich problemów nie ma, to ciężko się na to powoływać, gdyż jak to ujęła „nie ma norm”. Podsumowując, nie dała skierowania na koryzol oraz odradziła krzywą insulinową brzmiała naprawdę sensownie natomiast jak wiadomo - ile lekarzy, tyle opinii