pluto_nova
Moderator
facelle słabo współpracują z premom, bo są plastikowe z szybką. Najlepsze zwykłe paskiNo dobra...na tej apce premon jakieś głupoty mi wychodzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
facelle słabo współpracują z premom, bo są plastikowe z szybką. Najlepsze zwykłe paskiNo dobra...na tej apce premon jakieś głupoty mi wychodzą
to może być też wynik uczulenia na białko krowie - ja tak mam: po prostu nie mogę pić mleka, nieważne czy z laktozą czy bez. Produkty mleczne już ok, ale mleko do płatków, kawy albo koktajlu = kilka godzin w kibluMożna się było tego spodziewać .....
A tak na poważnie spróbuj mleka bez laktozy.
jesteśmy!Dobra, właśnie zjadłam śniadanie białkowo tłuszczowe, jesteście dumne? Chleb z siemienia lnianego naprawde mnie ratuje
dalej nie wiem dlaczego u Ciebie nie pracuję
ja też zamierzam taki upiec w przyszłym tygodniuDobra, właśnie zjadłam śniadanie białkowo tłuszczowe, jesteście dumne? Chleb z siemienia lnianego naprawde mnie ratuje
Ja z kolei migdałowe lubię wymieszać z owsianym, samo jakoś tak średnio mi wchodzi chociaż migdały bardzo lubię.Tak! Pierwszy raz kupiłam to mleko bo wczesniej zawsze owsiane. Jest rewelacyjne jak na roślinne.
Mam dokładnie tak samo!to może być też wynik uczulenia na białko krowie - ja tak mam: po prostu nie mogę pić mleka, nieważne czy z laktozą czy bez. Produkty mleczne już ok, ale mleko do płatków, kawy albo koktajlu = kilka godzin w kiblu
Zuch.Dobra, właśnie zjadłam śniadanie białkowo tłuszczowe, jesteście dumne? Chleb z siemienia lnianego naprawde mnie ratuje