G
guest-1716035268
Gość
nie martw się, ja też się wzruszam i jak dzieciak czasem się cieszęo jak dobrze, że nie jestem sama rycząca, lepiej mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie martw się, ja też się wzruszam i jak dzieciak czasem się cieszęo jak dobrze, że nie jestem sama rycząca, lepiej mi
TakDziewczyny, jak w poniedziałek na monitoringu mialam pęcherzyk 22 mm, załóżmy że we wtorek była owu, to jak zrobię proga w czwartek w następnym tygodniu to będzie ok?
A ja obżeram się...no ja właśnie staram się ograniczać węgle, a jak już, to pełnoziarniste. Ale nie zawsze się to uda. Wczoraj miałam taki nieudany dzień, bo zjadłam rano białą bułę, po południu falafla w białym placku, a wieczorem zupę z ziemniakami no ale trudno, dziś już postaram się grzecznie
ooo taaakkkkCzy Wam też się dziś tak nie chce? Odliczam godziny do końca pracy
ja prawie zasypiam na siedzacoooo taaakkkk
ja cały dzień oglądam buty w sensie an necieja też zero produktywności dzisiaj, zamiast pracować myślę czy nie wskoczyć na chwilę do rosmanna albo wyjść wcześniej ale obok jest też apteka..muszę przejść bez kupienia testu, czyli może być problemito
Zbadaj dla pewności spokoju duchaDziewczyny, jeszcze tak zapytam- jutro będę badać przyrost bety.
Mam znowu zbadać proga? Co byście radziły?
Osz no coś czuję że dzisiaj czitosy wjadą po pracyA ja obżeram się...
jak zobaczyłam to zdjęcie to też mnie kusi ale nieeee. trzymam miche bo w sb na urodziny to torta zeżremOsz no coś czuję że dzisiaj czitosy wjadą po pracy