LadyCaro
Fanka BB :)
tak, ale ja nie lubię whisky z colą, lubię czystą jedyny problem, zeby szybko mnie bierzeAle z colą zero chyba też ok, a Ty przecież lubisz colę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ale ja nie lubię whisky z colą, lubię czystą jedyny problem, zeby szybko mnie bierzeAle z colą zero chyba też ok, a Ty przecież lubisz colę?
do pracy muszę w miarę elegancko chodzić ubrana. Ale po pracy uwielbiam dresy. Chociaż mój stary wolałby żebym z mopem latała w szpilachoo to dobrze bo ja ciągle na sportowo chodzę zamówiłam wczoraj z hm spodnie, optymistycznie 38 wzięłam, ale odbiorę w sklepie, żeby od razu przymierzyć i oddać w razie czego
ja tak samo, to chyba wymysł mojej głowy, ale jak się napiję zwykłej to czuję jakby mi się zęby od cukru kleiłyJa też wolę od zwykłej, a większość osób właśnie ma odwrotnie. Chociaż już dawno nie piłam w sumie.
ja też ledwo zipie a jeszcze dzisiaj w pracy nam się kawa skończyła koleżanka pojechała kupic bo wszyscy snują się jak cienie i odliczają do 16Ja to mam dzisiaj tempo fatalne.
to nie wal kielichów tylko pij przez słomkętak, ale ja nie lubię whisky z colą, lubię czystą jedyny problem, zeby szybko mnie bierze
Ja bym zbadała. PozdrawiamDziewczyny, jeszcze tak zapytam- jutro będę badać przyrost bety.
Mam znowu zbadać proga? Co byście radziły?
przez słomkę to jeszcze szybciej klepieto nie wal kielichów tylko pij przez słomkę
przecież nie walę kielochów, piję normalnie ze szklanki rozwodnioną whisky no są to mocne driny, ale jakie dobreto nie wal kielichów tylko pij przez słomkę
Dobra mózg mój nie pracuje i myslałam, że o WÓDKE chodzi, czystą..... ale ze mnie spierdolina dzisiajprzecież nie walę kielochów, piję normalnie ze szklanki rozwodnioną whisky no są to mocne driny, ale jakie dobre
Jak dla mnie to plus, a nie problem .tak, ale ja nie lubię whisky z colą, lubię czystą jedyny problem, zeby szybko mnie bierze