Tralalala25
Fanka BB :)
jakie trendy na nadchodzącą wiosnę? Ja dziergam kardigan, bo w pracy chwilowy przestójja cały dzień oglądam buty w sensie an necie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakie trendy na nadchodzącą wiosnę? Ja dziergam kardigan, bo w pracy chwilowy przestójja cały dzień oglądam buty w sensie an necie
ja trzymam jako tako, zeby się w weekend drineczka napić xD chociaż teraz to już piję tylko czystą łyhe, bo IG 0jak zobaczyłam to zdjęcie to też mnie kusi ale nieeee. trzymam miche bo w sb na urodziny to torta zeżrem
Ja to mam dzisiaj tempo fatalne.ooo taaakkkk
mokasyny i sneakersy a w sobotę jade ze starym na większe zakupy ciuchowe bo deficyt okropnyjakie trendy na nadchodzącą wiosnę? Ja dziergam kardigan, bo w pracy chwilowy przestój
Ale z colą zero chyba też ok, a Ty przecież lubisz colę?ja trzymam jako tako, zeby się w weekend drineczka napić xD chociaż teraz to już piję tylko czystą łyhe, bo IG 0
ja tempa nie mam w ogóle staram się pamiętać żeby oddychaćJa to mam dzisiaj tempo fatalne.
uwielbiam colę zero. Wole od zwykłejAle z colą zero chyba też ok, a Ty przecież lubisz colę?
oo to dobrze bo ja ciągle na sportowo chodzę zamówiłam wczoraj z hm spodnie, optymistycznie 38 wzięłam, ale odbiorę w sklepie, żeby od razu przymierzyć i oddać w razie czegomokasyny i sneakersy a w sobotę jade ze starym na większe zakupy ciuchowe bo deficyt okropny
Ja z kolei może nawet jakoś bardzo śpiąca nie jestem, ale nic mi się nie chce, ale tak sobie myślę, czy w domu miałabym ochotę coś porobić teraz? Chyba też nie. Określam ten stan doniczegowatością.ja tempa nie mam w ogóle staram się pamiętać żeby oddychać
Ja też wolę od zwykłej, a większość osób właśnie ma odwrotnie. Chociaż już dawno nie piłam w sumie.u
uwielbiam colę zero. Wole od zwykłej