reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Hej w marcu 😀 Ja pozostaję pauzujacą do czerwca. Taka była decyzja jeszcze przed rozpoczęciem starań. Ze spróbujemy 1 cykl a jak się nie uda (co było do przewidzenia...) to wrócimy do tematu w czerwcu. Ten czas chcę wykorzystać na robienie testów owulacyjnych żeby sprawdzić jak to u mnie działa i na szukaniu konkretnego lekarza.
Mam ogromną nadzieję, że do czerwca kazda z Was przejdzie do wątków dla mam 😉 Tego Wam wszystkim życzę
A czemu pauzujecie? Mimo wszytsko widze, że bardzo dobrze sobie wszystko zaplanowała. Brawo 👏

reklama
Stary do mnie napisał plany na majówkę w Polsce, nie za granicą, bo przecież się staramy i sobie pomyślałam, że przecież w świetle tego co się dzieje to nierealne…
Zapał mi spadł totalnie, chyba potrzebuję jakiejś nadziei po tej wizycie dzisiaj, dlatego tak mocno się nią stresuje …

Wiesz ja nie chodzę do takich lekarzy co nie mają podstawowej wiedzy bo zanim pójdę to najpierw ostro googluje do kogo iść, więc jak mówi, że 13 mm ok.to akurat wiem, ze tak jest. Ale rozumiem, że u ciebie to było potwierdzone, że za grube wynika z problemów, to inna sytuacja.
Znaczy jeszcze nie potwierdzone, no ale duzo na to wskazuje. Po antybiotykach to co ze mnie wychodzilo bylo co najmniej dziwne. Wiec obstawiam, ze byl jakis przerost, no i mialam ten przewklekly stan zapalny.
Więc licze, ze to co było zbedne juz wyszlo, a to 8mm moze by sobie jeszcze doroslo do jakichś 10 na moment implantacji i byloby git.

ne. Wiec obstawiam, ze byl jakis przerost, no i mialam ten przewklekly stan zapalny.
Więc licze, ze to co było zbedne juz wyszlo, a to 8mm moze by sobie jeszcze doroslo do jakichś 10 na moment implantacji i byloby git.
Ty teraz to aż żal pauzowania szczerze mówiąc...przeleczone, znormalizowane, owulacje własne, biochem był w grudniu, więc zajść możesz - jesteś jakby to mówiąc w grupie typowanej:yes::yes::yes:
Stary do mnie napisał plany na majówkę w Polsce, nie za granicą, bo przecież się staramy i sobie pomyślałam, że przecież w świetle tego co się dzieje to nierealne…
Zapał mi spadł totalnie, chyba potrzebuję jakiejś nadziei po tej wizycie dzisiaj, dlatego tak mocno się nią stresuje …

jedźcie normalnie na majówkę gdzie chcecie - nie ma co wciąż czekać i się nakręcać a odskoczni wg mnie potrzebujesz bardziej niż bardzo :yes:

A Ty gdzie wolałabyś spędzić majówkę?

Ty teraz to aż żal pauzowania szczerze mówiąc...przeleczone, znormalizowane, owulacje własne, biochem był w grudniu, więc zajść możesz - jesteś jakby to mówiąc w grupie typowanej:yes::yes::yes:

jedźcie normalnie na majówkę gdzie chcecie - nie ma co wciąż czekać i się nakręcać a odskoczni wg mnie potrzebujesz bardziej niż bardzo :yes:
Mi tez szkoda, no ale trzeba bylo to zrobić. Może w kwietniu sie uda :)

No i chyba jeżeli owu była dopiero co, to chyba jeszcze jajko i plemior są gdzieś w jajowodach?:D i nie wypadły do macicy jeszcze? Więc czekamy na ładne zagnieżdżenie <3

Chociaż ja osobiście należę do tych, które wolą się zaskoczyć niż rozczarować, więc też bym zakładała, ze cykl stracony i najwyżej się zaskoczyła niż robiła sobie nadzieje ;p

reklama
Do góry