reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Cześć,
Podczytywałam Was z ukrycia od chyba sierpnia (szacun za liczbę stron w lutym 💪) i postanowiłam, że to czas na ujawnienie się i dołączenie.
Krótko o mnie:
- lat 34 (jeszcze ;)), mąż 37
- długie cykle (35-37 dni)
- ja IO i nadwaga, mąż super nasienie
- w domu 8 miesięczna Gwiazda (8cs)

Mam nadzieję, że przyjmiecie do Zacnego Grona.
Na testowanie proszę zapisać na 6.03.

reklama
Pomyśleć że ostatnio cykl testowałam od 6 dpo nie doczekana 🙈🙈 od razu dołączyłam do grupy na Fejsie mamuśki paDziernikowe i tam jaka akcja, grupa na Messenger zaczęła pisać i tam dziewczyna napisała że jest w ciąży jedna ciążę poronila i w sumie na tej też jej nie zależy i nic by się nie stało jakby poroniła napisałam tam jej parę słów i po tym grupa zniknęła bo afera się zrobiła mnie niektóre zjechały że ona ma prawo do swojego zdania 🙈 niech ma swoje zdanie ale używa mózgu
Jezu serio ktoś takie rzeczy pisze publicznie? I to w środowisku kobiet w ciąży? Naprawdę trzeba nie mieć mózgu :/

Cześć,
Podczytywałam Was z ukrycia od chyba sierpnia (szacun za liczbę stron w lutym 💪) i postanowiłam, że to czas na ujawnienie się i dołączenie.
Krótko o mnie:

Hej :) a od kiedy się staracie, też od sierpnia?

Stary do mnie napisał plany na majówkę w Polsce, nie za granicą, bo przecież się staramy i sobie pomyślałam, że przecież w świetle tego co się dzieje to nierealne…
Zapał mi spadł totalnie, chyba potrzebuję jakiejś nadziei po tej wizycie dzisiaj, dlatego tak mocno się nią stresuje …
jakbym ja tak patrzyła to by mnie wiele fajnych rzeczy ominęło 😂 Potrząśnij nim, że co ma piernik do wiatraka 😉

Cześć,
Krótko o mnie:

Witamy Cię w naszym zacnym gronie, mamy nadzieję, że nie na długo ;)
Napisz coś więcej ile się staracie dokąłdnie, ile staraliście sie o pierwsze, czy macie jakies badania za sobą? ;)

reklama
Do góry