reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Cześć,
Podczytywałam Was z ukrycia od chyba sierpnia (szacun za liczbę stron w lutym 💪) i postanowiłam, że to czas na ujawnienie się i dołączenie.
Krótko o mnie:
- lat 34 (jeszcze ;)), mąż 37
- długie cykle (35-37 dni)
- ja IO i nadwaga, mąż super nasienie
- w domu 8 miesięczna Gwiazda (8cs)

Mam nadzieję, że przyjmiecie do Zacnego Grona.
Na testowanie proszę zapisać na 6.03.

reklama
Pomyśleć że ostatnio cykl testowałam od 6 dpo nie doczekana 🙈🙈 od razu dołączyłam do grupy na Fejsie mamuśki paDziernikowe i tam jaka akcja, grupa na Messenger zaczęła pisać i tam dziewczyna napisała że jest w ciąży jedna ciążę poronila i w sumie na tej też jej nie zależy i nic by się nie stało jakby poroniła napisałam tam jej parę słów i po tym grupa zniknęła bo afera się zrobiła mnie niektóre zjechały że ona ma prawo do swojego zdania 🙈 niech ma swoje zdanie ale używa mózgu
Jezu serio ktoś takie rzeczy pisze publicznie? I to w środowisku kobiet w ciąży? Naprawdę trzeba nie mieć mózgu :/

Cześć,
Podczytywałam Was z ukrycia od chyba sierpnia (szacun za liczbę stron w lutym 💪) i postanowiłam, że to czas na ujawnienie się i dołączenie.
Krótko o mnie:

Hej :) a od kiedy się staracie, też od sierpnia?

Stary do mnie napisał plany na majówkę w Polsce, nie za granicą, bo przecież się staramy i sobie pomyślałam, że przecież w świetle tego co się dzieje to nierealne…
Zapał mi spadł totalnie, chyba potrzebuję jakiejś nadziei po tej wizycie dzisiaj, dlatego tak mocno się nią stresuje …
jakbym ja tak patrzyła to by mnie wiele fajnych rzeczy ominęło 😂 Potrząśnij nim, że co ma piernik do wiatraka 😉

Cześć,
Krótko o mnie:

Witamy Cię w naszym zacnym gronie, mamy nadzieję, że nie na długo ;)
Napisz coś więcej ile się staracie dokąłdnie, ile staraliście sie o pierwsze, czy macie jakies badania za sobą? ;)

reklama
Do góry