Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale mocno trzymam kciuki z całej siły!Zależy, jak się sytuacja rozwinie .
Jak przyjdzie okres, a mój cień okaże się chujocieniem, to wpadam w tryb wakacji.
Jak okres nie przyjdzie, to dziś zaopatrzę się w Pinka i jutro jeszcze raz będę testować.
to co zapisujesz się na 1.03 ? I otwierasz ten marzec pozytywnym pinkiem !Zależy, jak się sytuacja rozwinie .
Jak przyjdzie okres, a mój cień okaże się chujocieniem, to wpadam w tryb wakacji.
Jak okres nie przyjdzie, to dziś zaopatrzę się w Pinka i jutro jeszcze raz będę testować.
oj znam to doskonałe, już zaczęłam zaznaczać te moje ciążowe objawy w aplikacji żeby się pohamować w tym miesiącu27.03. testuje I niech mnie ręka boska broni latać z testami tydzień przed @ W tym miesiącu były pierwsze próby i latałam jak chora i oczywiście miałam wszelkie objawy ciąży No i wczoraj przyszła @
Może, może ?to co zapisujesz się na 1.03 ? I otwierasz ten marzec pozytywnym pinkiem !
odpowiadaj, bo nie wiem co mam robićMoże, może ?