reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dziewczynom pomaga mierzenie temperatury żeby wyznaczyć owu. Próbowałaś może?
wrócę do tego, byłam w fazie pauzującej więc tylko robiłam owulaki by wiedzieć kiedy nie dosiadać małżonka 😁

Od jutra ostro powrót do starań z mierzeniem temperatury, testami i pewnie ciągłym stresem 😅 owulka najprawdopodobniej w dniu spadku?

reklama
wrócę do tego, byłam w fazie pauzującej więc tylko robiłam owulaki by wiedzieć kiedy nie dosiadać małżonka 😁

Od jutra ostro powrót do starań z mierzeniem temperatury, testami i pewnie ciągłym stresem 😅 owulka najprawdopodobniej w dniu spadku?
Najczęściej dzień następny.

Dziewczyny, zapraszam, żeby się cofnąć do wątku lutowego, jeszcze mamy testujące koleżanki. Tu zaczynamy w środę 🙏

@Bolilol @black_angel na pewno Ci pomoga z mierzeniem i wykresami 🙂
Ja z tych leniwych i nie mierzących 😆😁

reklama
Do góry