Nasturtium
Fanka BB :)
Ja już sobie okno na marzec otworzyłam, jak siebie znam to rano napisałabym w lutym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
człowieku, ja dziśna rurze nie wiedziałam, która to prawa noga a która lewa. A wcale nie byłam do góry ogami na rurze! Mam mgłę umysłowąno otwarcie! Obcina czerwoną wstęgę! Heloł!
oby to była mgła ciążowa świeżo po pikuczłowieku, ja dziśna rurze nie wiedziałam, która to prawa noga a która lewa. A wcale nie byłam do góry ogami na rurze! Mam mgłę umysłową
ciekawe czy w ogóle już po owulce u mnie xD jak rano był pik. A dziś płodny glut. Chyba jutro jak bedziemy wracać z biopsji to musimy gdzieś mazdusią zajechać do lasuoby to była mgła ciążowa świeżo po piku
i takie poświęcenie to ja rozumiem!ciekawe czy w ogóle już po owulce u mnie xD jak rano był pik. A dziś płodny glut. Chyba jutro jak bedziemy wracać z biopsji to musimy gdzieś mazdusią zajechać do lasu
Ja tłumacze u siebie to covidemczłowieku, ja dziśna rurze nie wiedziałam, która to prawa noga a która lewa. A wcale nie byłam do góry ogami na rurze! Mam mgłę umysłową
nigdy nie mialam kowida xD to napewno ciąża, macica mi musuje od wczoraj. A może się nażarłam fasoli i to wzdęcia? Nieee, macica musuje. I wgryza sie.Ja tłumacze u siebie to covidem
I ja, żeby @Bolilol nie było smutno .To ja poproszę pauzujący