Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i właśnie dlatego takie badania lepiej robić pod kierunkiem immunologa, bo on zna na to lekarstwo. Serio, umów się do kogoś na wizytę i po prostu zobacz jaki będzie miał plan. Nie takie problemy immunolodzy rozwiązują :-).A ja już się naczytałam o obecności przeciwciał przeciw osłonce przejrzystej i ryczę w aucie. Raczej już nie wyjdę na zakupy.
Chcę się zapisać do doc. Paśnika i jeśli się uda to najbliższy termin to lipiec... Nie chce iść do pierwszego lepszego który na pewno zleci mi badania za potężne pieniądze i później do doc. który pewnie znowu mi da skierowanie na bad.No i właśnie dlatego takie badania lepiej robić pod kierunkiem immunologa, bo on zna na to lekarstwo. Serio, umów się do kogoś na wizytę i po prostu zobacz jaki będzie miał plan. Nie takie problemy immunolodzy rozwiązują :-).
moja wina, że się tak wleczesz z tą owulacją?!Zdrajca
według Google to ja mam raka mózgu i dupy. Nie czytaj takich rzeczy. Może się okazać, że lekarz to załatwi "od ręki". Dopóki nie pójdziesz do lekarza i lekarz Ci nie powie, że jest źle, to masz zakaz paniki!A ja już się naczytałam o obecności przeciwciał przeciw osłonce przejrzystej i ryczę w aucie. Raczej już nie wyjdę na zakupy.
Moja wina, że Twoja tak zapierdala?moja wina, że się tak wleczesz z tą owulacją?!
Dzięki Bolilolku, ale mimo wszystko jeszcze trochę sobie posiedzę i popłaczę.według Google to ja mam raka mózgu i dupy. Nie czytaj takich rzeczy. Może się okazać, że lekarz to załatwi "od ręki". Dopóki nie pójdziesz do lekarza i lekarz Ci nie powie, że jest źle, to masz zakaz paniki!
Ale mimo to Cię przytulam mocno. Tylko naprawdę, my z mężem mamy przeciwciała przeciw plemnikowe oboje, dowiedziałam się przedwczoraj. I tak sobie pomyślałam, że skoro my mamy oboje, to ile ludzi musi to mieć, nie wiedzieć o tym, a zachodzą w ciążę. To wszystko bardzo groźnie brzmi, ale dopóki lekarz Ci nie powie, że jest źle, to proszę Cię nie rozpaczaj. Ten diabeł jest taki straszny, bo go nie znasz - nie znasz się na tym, nie wiesz co to jest, Google podpowiada najgorsze scenariusze. A kochana to nie jest tedy droga!
popłacz, jeżeli tego teraz potrzebujesz, ale później Ci otrzepię rajstopki, złapię za rękę i pójdziemy razem do przodu, jak czołg, ok?Dzięki Bolilolku, ale mimo wszystko jeszcze trochę sobie posiedzę i popłaczę.
chcesz się bić?Moja wina, że Twoja tak zapierdala?
( * Y * )chcesz się bić?