reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A ja już się naczytałam o obecności przeciwciał przeciw osłonce przejrzystej i ryczę w aucie. Raczej już nie wyjdę na zakupy. 😭
No i właśnie dlatego takie badania lepiej robić pod kierunkiem immunologa, bo on zna na to lekarstwo. Serio, umów się do kogoś na wizytę i po prostu zobacz jaki będzie miał plan. Nie takie problemy immunolodzy rozwiązują :-).

No i właśnie dlatego takie badania lepiej robić pod kierunkiem immunologa, bo on zna na to lekarstwo. Serio, umów się do kogoś na wizytę i po prostu zobacz jaki będzie miał plan. Nie takie problemy immunolodzy rozwiązują :-).
Chcę się zapisać do doc. Paśnika i jeśli się uda to najbliższy termin to lipiec... Nie chce iść do pierwszego lepszego który na pewno zleci mi badania za potężne pieniądze i później do doc. który pewnie znowu mi da skierowanie na bad.

A ja już się naczytałam o obecności przeciwciał przeciw osłonce przejrzystej i ryczę w aucie. Raczej już nie wyjdę na zakupy. 😭
według Google to ja mam raka mózgu i dupy. Nie czytaj takich rzeczy. Może się okazać, że lekarz to załatwi "od ręki". Dopóki nie pójdziesz do lekarza i lekarz Ci nie powie, że jest źle, to masz zakaz paniki!

Ale mimo to Cię przytulam mocno. Tylko naprawdę, my z mężem mamy przeciwciała przeciw plemnikowe oboje, dowiedziałam się przedwczoraj. I tak sobie pomyślałam, że skoro my mamy oboje, to ile ludzi musi to mieć, nie wiedzieć o tym, a zachodzą w ciążę. To wszystko bardzo groźnie brzmi, ale dopóki lekarz Ci nie powie, że jest źle, to proszę Cię nie rozpaczaj. Ten diabeł jest taki straszny, bo go nie znasz - nie znasz się na tym, nie wiesz co to jest, Google podpowiada najgorsze scenariusze. A kochana to nie jest tedy droga!

według Google to ja mam raka mózgu i dupy. Nie czytaj takich rzeczy. Może się okazać, że lekarz to załatwi "od ręki". Dopóki nie pójdziesz do lekarza i lekarz Ci nie powie, że jest źle, to masz zakaz paniki!

Ale mimo to Cię przytulam mocno. Tylko naprawdę, my z mężem mamy przeciwciała przeciw plemnikowe oboje, dowiedziałam się przedwczoraj. I tak sobie pomyślałam, że skoro my mamy oboje, to ile ludzi musi to mieć, nie wiedzieć o tym, a zachodzą w ciążę. To wszystko bardzo groźnie brzmi, ale dopóki lekarz Ci nie powie, że jest źle, to proszę Cię nie rozpaczaj. Ten diabeł jest taki straszny, bo go nie znasz - nie znasz się na tym, nie wiesz co to jest, Google podpowiada najgorsze scenariusze. A kochana to nie jest tedy droga!
Dzięki Bolilolku, ale mimo wszystko jeszcze trochę sobie posiedzę i popłaczę. 😘

reklama
Do góry