reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja więcej chęci i energii na seks mam rano. Wieczorem po całym dniu, to już najczęściej raczej średnio mi się chce. 🙄 A jak byłam młodsza, to zdarzało mi się męża obudzić o trzeciej nad ranem jak mi się zachciało... 😂
Ma tak samo. A jak byłam młodsza to bez kitu non sto mi się chciało.
Teraz z resztą też ale nie wiem czy to nie sprawka podwyższonego testosteronu🤔

Ma tak samo. A jak byłam młodsza to bez kitu non sto mi się chciało.
Teraz z resztą też ale nie wiem czy to nie sprawka podwyższonego testosteronu🤔

Mi tak samo kiedyś, a teraz już pod tym względem dużo dużo gorzej niestety. Czasem jak sobie pomyślę, to normalnie ja kiedyś i teraz to jak dwie różne osoby. 🙄

Śliwki nie działają wlasnie😒 zawsze w 2 fazie mam te zaparcia i nic nie pomaga koszmar

A jakieś apteczne środki próbowałaś? Ja kiedyś miałam problemy neurologiczne i osłabioną siłę mięśniową do tego stopnia, że z wielkim trudem mogłam się wysikać, a co dopiero zrobić 💩 i wtedy pomógł mi Duphalac, tylko na dzień dobry 45ml. 😅 Kiedyś jeszcze Dulcobis w tabsach wzięłam, ale kurde po nim to testament na kiblu spisywałam, bo serio myślałam, że umrę. 🤪

reklama
Ja dzisiaj zrobiłam grubą awanturę o rozkładanie nóg , mojemu i , że wkońcu mógłby się zebrać w kupe i zrobić to nasienie, bo już nie mam do tego siły... jak narazie ciche dni podejrzewam, ale mam już dość....
Tak samo zagandelam o in vitro jakby nam w razie "w" nie wyszło, że zawsze możemy kilka miechow oszczędzić, i zamiast ładować w remont domu spróbować... nie wiem dam mu czas do przetrawienia....

Do góry