Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od tygodnia nie mogę normalnie
Ma tak samo. A jak byłam młodsza to bez kitu non sto mi się chciało.Ja więcej chęci i energii na seks mam rano. Wieczorem po całym dniu, to już najczęściej raczej średnio mi się chce. A jak byłam młodsza, to zdarzało mi się męża obudzić o trzeciej nad ranem jak mi się zachciało...
Oj ja pije bardzo dużo 3 l dziennie, nie w tym rzeczA jak u Ciebie z piciem wody? Próbowałaś może śliwek suszonych?
Śliwki nie działają wlasnie zawsze w 2 fazie mam te zaparcia i nic nie pomaga koszmarA jak u Ciebie z piciem wody? Próbowałaś może śliwek suszonych?
Ma tak samo. A jak byłam młodsza to bez kitu non sto mi się chciało.
Teraz z resztą też ale nie wiem czy to nie sprawka podwyższonego testosteronu
Wiesz co, nie wiem czy tak nie lepiej hehe bo jak ja w ochocie, a mąż zdechły to lipaMi tak samo kiedyś, a teraz już pod tym względem dużo dużo gorzej niestety. Czasem jak sobie pomyślę, to normalnie ja kiedyś i teraz to jak dwie różne osoby.
Czasem wolałabym być mniej temperamentnaMi tak samo kiedyś, a teraz już pod tym względem dużo dużo gorzej niestety. Czasem jak sobie pomyślę, to normalnie ja kiedyś i teraz to jak dwie różne osoby.
Śliwki nie działają wlasnie zawsze w 2 fazie mam te zaparcia i nic nie pomaga koszmar