Nasturtium
Fanka BB :)
Mój to zwykle jest wtedy w nastoju do spania.no to po piwku będzie w nastroju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to zwykle jest wtedy w nastoju do spania.no to po piwku będzie w nastroju
to musisz go złapać ranoZnając życie pojdzie chrapac
A właśnie.to musisz go złapać rano
Tak, tak! Pyrkonnajbardziej w Poznaniu podoba mi się rynek od dwóch (?) lat, piękna dziura w ziemi
Chociaz w sumie wiem co w Poznaniu dobre: pyrkon!
Budma? Opowiadaj czym się zajmujeszJa tez za Poznaniem nie przepadałam. Wycieczki szkolne do Browaru i Targi Budowlane
A teraz bywam kilka razy w miesiącu nieraz w tygodniu (Klinika)
my team #popoludniuA właśnie.
Seks rano czy wieczorem?
Budma? Opowiadaj czym się zajmujesz
A klinika która?
Jestem z Krakowa i Poznaniacy przebijają dla mnie tą skale.Ojj zdziwiłabyś się jacy krakusi potrafia być centusie
U mnie po dwóch biochemach miałam za każdym razem owulację w kolejnym cyklu, ale ciężko powiedzieć czy później niż zwykle bo u mnie cykle są w cały światU mnie dzisiaj się rozkręca okres. Z czego w sumie się cieszę biorąc pod uwagę sytuację
Zastanawiam się jak będzie wyglądał cykl po biochemie. Owulacja raczej będzie... @pluto_nova u ciebie zawsze byla w cyklu po? ktos inny sprawdzal? Akurat święta i wyjazd, więc nawet nie będę raczej miała jak zrobić monitoringu.
Tak! A najlepsze, że taki makaron można kupić sam. Bez zupki.Makaron w tych chińskich jest najlepszy .