reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Budma Budma. Bylam w technikum budowlanym dlatego. Ale nie pociągnęlam dalej i nie poszlam na te studia tylko inne , czego trochę żałuję.
Ogolnie skończyłam prace socjalną i zarządzanie
Klinika Pastelova. 😀
Nie żałuj. Zawód dla kobiety łatwy nie jest. Faceci w branży w większości chamscy i oklęci. Na budowie kobiety traktują albo jak powietrze albo jak głównego wroga.

O tej klinice to nie słyszałam. Zawsze tylko bocian i invimed. Zadowolona jesteś?

reklama
Nie żałuj. Zawód dla kobiety łatwy nie jest. Faceci w branży w większości chamscy i oklęci. Na budowie kobiety traktują albo jak powietrze albo jak głównego wroga.

O tej klinice to nie słyszałam. Zawsze tylko bocian i invimed. Zadowolona jesteś?

No ten "stereotyp " sie nie zmienił....
Myślałam bardziej o projektach itp.
W klasie bylo kilka babeczek tylko.
Trudna szkoła to wiedziałam ze studia jeszcze cięższe, poznałam w tym czasie ówczesnego męża i tak jakos odpuściłam. A Klinika stosunkowo nowa
Jezeli dobrze się orientuję to ci Profesorzy pracowali na Polnej i założyli cos swojego. Polecila mi ją moja ginekolog, bo miala pacjentki co wracaly od nich (od niej) z ciążą. Ta do której chodzę jest typowo od PCOS i rozrodczości. Na ten moment jestem bardzo zadowolona (2 owulacje, czyli 100% skuteczności, gdzie wcześnie ich nie miałam 😞 )

No ten "stereotyp " sie nie zmienił....
Myślałam bardziej o projektach itp.
W klasie bylo kilka babeczek tylko.
Trudna szkoła to wiedziałam ze studia jeszcze cięższe, poznałam w tym czasie ówczesnego męża i tak jakos odpuściłam. A Klinika stosunkowo nowa
Jezeli dobrze się orientuję to ci Profesorzy pracowali na Polnej i założyli cos swojego. Polecila mi ją moja ginekolog, bo miala pacjentki co wracaly od nich (od niej) z ciążą. Ta do której chodzę jest typowo od PCOS i rozrodczości. Na ten moment jestem bardzo zadowolona (2 owulacje, czyli 100% skuteczności, gdzie wcześnie ich nie miałam 😞 )
Niestety. Ja kończyłam PP i lekko nie było.
Ja pracuje w projektowaniu, ale inwestorzy często chcą, żeby projektant był kierownikiem budowy, więc trzeba dostosować się do potrzeb rynku.

A właśnie.
Seks rano czy wieczorem?
😈😈
w weekend o każdej porze 😈 natomiast w tygodniu nie lubię rano ale Stary woli więc zasadniczo kompromis 😅 chociaż ostatnio coraz rzadziej chce mu się zrywać przed w przed 6 żeby mnie dopaść 😉 ewentualnie sama go budzę jak właśnie wiem, że z losowych przyczyn nie będzie później lub następnego dnia szansy na seks a być musi 😎

reklama
Do góry