Mademoiselle_Nika
Moderator
Poznaniacy, w moim odczuciu, to większe sknery niż Krakusi.czyli sprawdził się stereotyp, że poznaniacy pilnują pieniędzy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poznaniacy, w moim odczuciu, to większe sknery niż Krakusi.czyli sprawdził się stereotyp, że poznaniacy pilnują pieniędzy![]()
Czasy studiów to już dawno minęłyJa korzystałam w trakcie studiów
3 lata jeździłam na work &travel w wakacje![]()
Ojj zdziwiłabyś się jacy krakusi potrafia być centusiePoznaniacy, w moim odczuciu, to większe sknery niż Krakusi.
Makaron w tych chińskich jest najlepszyDopadło mnie chyba już PMS. Brzuch jak balon. Buzia to księżyc w pełni. Wszystko mnie denerwuje.
I tez bym zjadła pomidorową. Ale chińska instant zupkętaka prawilna, gotowana nie współgra z moimi kubkami smakowymi.
to jutroOho Bolilol zamilkła.Poszła trzonować.
![]()
A czemu nie dzisiaj?to jutro![]()
żeby zachować dwudniowy odstępA czemu nie dzisiaj?
Bo Poznań to dziwne miasto jest. Ja poszłam na studia do Poznania, bo wtedy u mnie w domu sytuacja rodzinna była z serii: to skomplikowane. Więc nie chciałam wybywać nigdzie dalej. Nawet do wymarzonego Gdańska papierów nie składałam. Ale minimum raz w roku jeździmy na wypad do 3miasta![]()