reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
U.mnie polowa klasy poszla do Poznania. Mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do tego miasta, nie wiem czemu.
za to Poznania nie cierpię, kojarzy mi się tylko z wyjazdami służbowymi 😂
Bo Poznań to dziwne miasto jest. Ja poszłam na studia do Poznania, bo wtedy u mnie w domu sytuacja rodzinna była z serii: to skomplikowane. Więc nie chciałam wybywać nigdzie dalej. Nawet do wymarzonego Gdańska papierów nie składałam. Ale minimum raz w roku jeździmy na wypad do 3miasta :)

U.mnie polowa klasy poszla do Poznania. Mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do tego miasta, nie wiem czemu.
u nas się rozłożyło na Trójmiasto, Szczecin i Poznań w sumie. Mnie też właśnie nigdy do Poznania nie ciągnęło, a teraz na samą myśl o Poznaniu mam dreszcze, ale raz na dwa-trzy miesiące muszę tam kursować

reklama
u nas się rozłożyło na Trójmiasto, Szczecin i Poznań w sumie. Mnie też właśnie nigdzie nie ciągnęło, a teraz na samą myśl o Poznaniu mam dreszcze, ale raz na dwa-trzy miesiące muszę tam kursować
U mnie większość Poznań, pare osób Szczecin, Toruń iGdańsk. Pojedyncze przypadki Warszawa i Kraków wlasnie.
Ale moje miasto to tak pośrodku 😜

Do góry