reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

1 biochem, dla jasności;) więcej nie chce.
Byla stymulacja, standard przy inseminacji. Nie wiem, czy to miało cos wspólnego. Ciężko chyba jednoznacznie stwierdzić. Mamy tu przykłady ze biochemy są i bez stymulacji.

Tak tak przepraszam. Wiem wiem, ale trzeba mieć podobno twardą dupę, bo jest bardzo duże prawdopodobieństwo biochemów niestety i to wręcz normalne (nie dochodzi do zagnieżdżenia)😞 wiem, ze to nie pocieszające smutne bardzo
(mowila mi Profesorka na wizycie).

reklama
Tak tak przepraszam. Wiem wiem, ale trzeba mieć podobno twardą dupę, bo jest bardzo duże prawdopodobieństwo biochemów niestety i to wręcz normalne (nie dochodzi do zagnieżdżenia)😞 wiem, ze to nie pocieszające smutne bardzo
(mowila mi Profesorka na wizycie).
Że wszystkich chujovyxh opcji biochem jest najmniej szkodliwy dla organizmu. W sensie nie ma za dużo zawirowań, nie trzeba interwencji medycznej. To, że jest psychicznie bolesny to inna sprawa.
Myślę że jeśli przy kilku stymulacjach by się to powtórzyło, szukalabym problemu gdzie indziej, a nie w samej sstymulacji. Na razie chce to traktować jako wypadek / przypadek.

Że wszystkich chujovyxh opcji biochem jest najmniej szkodliwy dla organizmu. W sensie nie ma za dużo zawirowań, nie trzeba interwencji medycznej. To, że jest psychicznie bolesny to inna sprawa.
Myślę że jeśli przy kilku stymulacjach by się to powtórzyło, szukalabym problemu gdzie indziej, a nie w samej sstymulacji. Na razie chce to traktować jako wypadek / przypadek.

Ale masz rację, ze to jest najmniej szkodliwe bo niby cos sie zadziało ale jednak nie do końca i organizm nie zaczął jeszcze się przestawiać
Przypadek po którym wyjdzie słońce ❤️

Apropo odpuszczania to mnie jeden lekarz też powiedział, że zdecydowanie zaleca wyluzowanie, seks jak jest ochota, nie na dzwonek… Może powinnam go była wtedy posłuchać i już dawno byłabym w ciąży?
Gdyby nie było mi szkoda kasy, poszłabym do tego lekarza, który gdzieś w listopadzie powiedział mi, że mam się nie przejmować i przyjść do niego za 3 miesiące, to może już będę w ciąży 🤣

reklama
Dlaczego dziś nie jest piątek?
W mojej głowie jest już piątek.
20230330_200617.jpg

Do góry