Nasturtium
Fanka BB :)
Kukurydza do środka?Wlasnie mnie kusi okropnie.
Ale mam ser. Może zrobie sobie tosty. Daje tam jescze kukurydzęz puszki i się super zapieka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kukurydza do środka?Wlasnie mnie kusi okropnie.
Ale mam ser. Może zrobie sobie tosty. Daje tam jescze kukurydzęz puszki i się super zapieka.
Dzisiaj 1.A który masz dzień cyklu? Na początku najlepszy czas na badanie AFC, w klinice na pewno będą chcieli zrobić .
My uwielbiamy oboje z makaronem. Już w przyszłym tygodniu zagości u nas jak się nam skończą pudełkaTak!!
Z ryżem czy makaronem? Zresztą zjem kazda. Mój mąż nienawidzi - trauma z przedszkola - wiec rzadko u nas gości pomidorówka
Tak. Chleb, masełko, kukurydza z puszki na to plaster sera i znowu chleb. I zapiekam w opiekaczu.Kukurydza do środka?
z makaronem, wiadomo! ŚwiderkiTak!!
Z ryżem czy makaronem? Zresztą zjem kazda. Mój mąż nienawidzi - trauma z przedszkola - wiec rzadko u nas gości pomidorówka
Wbijam!z makaronem, wiadomo! Świderki
Jadłabym. Plus keczupik.Tak. Chleb, masełko, kukurydza z puszki na to plaster sera i znowu chleb. I zapiekam w opiekaczu.
Polecam, to patent mojej współlokatorki- wegetarianki z czasów studenckich.
A to oczywiście, musi być.Jadłabym. Plus keczupik.
Pyszna jest też z domowymi lanymi kluskami.z makaronem, wiadomo! Świderki
a miasta na jaką literę? Bo ja oryginalnie też nie jestem stąd, jestem z miasta na KWbijam!
W sumie oryginalnie to pochodzę nawet z tego samego województwa co ty mieszkasz. Tylko mnie wywialo na południe