reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

a ile masz wzrostu? Jejku ja bym chciała schudnąć, ale jakoś nie chce mi lecieć, pewnie jem więcj niż mi się wydaje 😅
168 cm. Nigdy do chudych nie należałam, zawsze taka nabita ;) teraz uważam co jem i ile jem, żeby tez się nie przejadać tą zdrową żywnością 😀 do tego treningi crossfitu i powoli waga w dół leci.

reklama
tak mąż sobie wcześniej spuścił z kija ręcznie, a teraz ta w ciąże zajdzie - a Wy się śmiejecie z tych wątków na bb co to się tu pojawiają, czy możliwa ciąża przez majtki 😂🤣
Jak ja kocham te posty tych trolli 😂😂
Po cichutku już gratuluję i życzę nudnej ciąży😘😘😘
Panie kaczyński jeśli to czytasz to ch*j Ci w D8pe!!!

fuck off absolutely fabulous GIF
Ej no...ale na takie przyjemności to on nie zasłużył....jeśli już to szyszka w dupę 😂

Ostatnia edycja:
ja sie musze wrecz zazynac by schudnac. Do slubu ladnie schudlam ale jadlam ok 1600kcal i cwiczylam 6 dni w tygodniu najpierw godzine silowo a pozniej prawie godizne cardio ...

mam troche nadzieje ze teraz jak sie okazalo ze musze brac letrox to bedzie mi tez moze troche latwiej schudnac 🥹

168 cm. Nigdy do chudych nie należałam, zawsze taka nabita ;) teraz uważam co jem i ile jem, żeby tez się nie przejadać tą zdrową żywnością 😀 do tego treningi crossfitu i powoli waga w dół leci.
ja 173 i 68 kg na wadze (no ostatnio widziałam już 67 xD) i też chyda nigdy nie byłam, ale szczupło wyglądam zdecydowanie. Ale tak mi się marzy zejsć do 62 :p

ja sie musze wrecz zazynac by schudnac. Do slubu ladnie schudlam ale jadlam ok 1600kcal i cwiczylam 6 dni w tygodniu najpierw godzine silowo a pozniej prawie godizne cardio ...

mam troche nadzieje ze teraz jak sie okazalo ze musze brac letrox to bedzie mi tez moze troche latwiej schudnac 🥹
To dużo ćwiczyłaś a z drugiej strony regeneracja tez jest bardzo ważna.
Podstawa to dieta. Ja żadnych restrykcyjnych diet nie stosuje i bardzo wolno chudnę, bo może z 1kg na miesiąc 😂 ale chce na stałe wypracować sobie takie nawyki, bez efektu jojo i katowania się.

ja 173 i 68 kg na wadze (no ostatnio widziałam już 67 xD) i też chyda nigdy nie byłam, ale szczupło wyglądam zdecydowanie. Ale tak mi się marzy zejsć do 62 :p
Starania to dobry moment na lekką redukcję, ponoć na płodność to dobrze wpływa, a jak się nie uda zajść to możemy się chociaż dobrą formą cieszyć 😀💪

To dużo ćwiczyłaś a z drugiej strony regeneracja tez jest bardzo ważna.
Podstawa to dieta. Ja żadnych restrykcyjnych diet nie stosuje i bardzo wolno chudnę, bo może z 1kg na miesiąc 😂 ale chce na stałe wypracować sobie takie nawyki, bez efektu jojo i katowania się.

Starania to dobry moment na lekką redukcję, ponoć na płodność to dobrze wpływa, a jak się nie uda zajść to możemy się chociaż dobrą formą cieszyć 😀💪
kurde, no własnie mi się w miesiąc udało schudnąć jakiś 1-1,5 kg i uznałam to za śmieszne xD ale sobie tłumaczę, że aby w dół xD

kurde, no własnie mi się w miesiąc udało schudnąć jakiś 1-1,5 kg i uznałam to za śmieszne xD ale sobie tłumaczę, że aby w dół xD
Mnie tez to śmieszy ale powoli do celu! 😂
Podziwiam ludzi, którzy chudną 5 lub wiecej kg w miesiąc, nigdy mi się to nie udało 🙈
Ale metoda małych kroczków też jest spoko💪

reklama
Do góry