reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

No to jakis kijowy lekarz.....ale mają takie podejścia niestety :(
A myślicie ze hormony mają wpływ na piersi? W sensie jak bylam po zastrzyku tydzien i tych gonadotropinach i zobaczył jakies zraziki i mówił, ze to raczej hormonalne
Mają. Jak lekarz to skomentował? Nie martwiłabym się i powtórzyła badanie za około 2 mc.

reklama
Mają. Jak lekarz to skomentował? Nie martwiłabym się i powtórzyła badanie za około 2 mc.

Powiedział, ze ogolnie na 90% jest to cos hormonalnego (jeszcze zanim mu powiedziałam co biorę i w jakim cyklu aktualnie jestem) i ze kazal by przyjść za rok, ale ze jestem obciązona genetycznie to mowi zebym przyszla dla spokoju za 3 msc. Jakies zraziki z torbielami 3 mm cos takiego. I w obydwu piersiach podobne to tymbardziej mu sie wydawało, ze to nic takiego.

Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać 🤣🤦‍♀️
Jakie to są „fajne zwłoki”?
Zainteresowałaś mnie tematem.

Chciałam pracować w labie kryminalistycznym, ale w naszym województwie fajnego nie ma czyt. takiego, gdzie np. bada się odcięte głowy albo materiał genetyczny po morderstwach, gwałtach, itd.

Chorób cywilizacyjnych niestety będzie coraz więcej.

Apropo usg to my, babki, jakoś się pilnujemy (tak mi się wydaje) z usg piersi. A Wasi faceci robią usg jajek? Ja mojego regularnie wywalam (początkowo się buntował, ale teraz grzecznie raz w roku chodzi) od czasu jak wśród znajomych dwudziestoparolatków było kilka zachorowań w tym takie, które zakończyło się zgonem.
mój stary to dopóki mu cos nie dolega to nie chodzi nigdzie :(

reklama
Powiedział, ze ogolnie na 90% jest to cos hormonalnego (jeszcze zanim mu powiedziałam co biorę i w jakim cyklu aktualnie jestem) i ze kazal by przyjść za rok, ale ze jestem obciązona genetycznie to mowi zebym przyszla dla spokoju za 3 msc. Jakies zraziki z torbielami 3 mm cos takiego. I w obydwu piersiach podobne to tymbardziej mu sie wydawało, ze to nic takiego.
Obciążona genetycznie to znaczy? Masz mutacje genetyczną?

Do góry