reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Chorób cywilizacyjnych niestety będzie coraz więcej.

Apropo usg to my, babki, jakoś się pilnujemy (tak mi się wydaje) z usg piersi. A Wasi faceci robią usg jajek? Ja mojego regularnie wywalam (początkowo się buntował, ale teraz grzecznie raz w roku chodzi) od czasu jak wśród znajomych dwudziestoparolatków było kilka zachorowań w tym takie, które zakończyło się zgonem.

No ja w ogole jestem przewrażliwiona do ginekologa zawsze częściej chodzilam.
A na usg piersi poszlam w najgorszym możliwym momencie chyba jakos tydzien po owu (i cos tak hormonalnego zobaczyl) i tylko musiałam sie wystraszyć.
Ja mojego chcę wysłać wlasnie. Byl kilka lat temu u urologa, ale czas pojsc znowu 🙂

reklama

Apropo usg to my, babki, jakoś się pilnujemy (tak mi się wydaje) z usg piersi. A Wasi faceci robią usg jajek? Ja mojego regularnie wywalam (początkowo się buntował, ale teraz grzecznie raz w roku chodzi) od czasu jak wśród znajomych dwudziestoparolatków było kilka zachorowań w tym takie, które zakończyło się zgonem.
Mój niby dba o siebie, ale z bardziej inwazyjnymi (według niego inwazyjnymi) badaniami ma problem- na kolono zbiera się już ponad rok😞.

No ja w ogole jestem przewrażliwiona do ginekologa zawsze częściej chodzilam.
A na usg piersi poszlam w najgorszym możliwym momencie chyba jakos tydzien po owu (i cos tak hormonalnego zobaczyl) i tylko musiałam sie wystraszyć.
Ja mojego chcę wysłać wlasnie. Byl kilka lat temu u urologa, ale czas pojsc znowu 🙂
Ja tylko jestem wściekła na lekarkę, do której poprzednio mój trafił. Na wejściu zapytała co mu dolega. Jak powiedział, że nic i przychodzi kontrolnie to bardzo się zdziwiła i mu powiedziała, że tak to mało kto przychodzi a już na pewno nie w tym wieku. Jak my mamy wcześnie wykrywać nowotwory z takim podejściem lekarzy?

Ja tylko jestem wściekła na lekarkę, do której poprzednio mój trafił. Na wejściu zapytała co mu dolega. Jak powiedział, że nic i przychodzi kontrolnie to bardzo się zdziwiła i mu powiedziała, że tak to mało kto przychodzi a już na pewno nie w tym wieku. Jak my mamy wcześnie wykrywać nowotwory z takim podejściem lekarzy?

No to jakis kijowy lekarz.....ale mają takie podejścia niestety :(
A myślicie ze hormony mają wpływ na piersi? W sensie jak bylam po zastrzyku tydzien i tych gonadotropinach i zobaczył jakies zraziki i mówił, ze to raczej hormonalne

Ja mojego musiałam zmusić żeby poszedł po raz pierwszy, akurat była jakaś taka akcja że wykonywali badania w mobilnym punkcie w centrum handlowym. Przeżywał jakby tam musiał niewiadomo co zrobić 😅

No to jakis kijowy lekarz.....ale mają takie podejścia niestety :(
A myślicie ze hormony mają wpływ na piersi? W sensie jak bylam po zastrzyku tydzien i tych gonadotropinach i zobaczył jakies zraziki i mówił, ze to raczej hormonalne
Niestety, nie mam pojęcia.

reklama
Do góry