olka11135
Fanka BB :)
Tu wchodzi gre tylko genetyka i tyle a nie suple
Mój mąż ważył prawie 4500, jego brat prawie 4800 - to ja podziękuję za taką genetykę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu wchodzi gre tylko genetyka i tyle a nie suple
Ty też z okolicy?
Mój mąż ważył prawie 4500, jego brat prawie 4800 - to ja podziękuję za taką genetykę
Mój gin nie zalecał mi żadnych witamin dla ciężarnych bo twierdził że przy zdrowej diecie dostarczamy wszystkiego czego potrzebujemy. Oczywiście oprócz kwasu foliowego i Wit. D. Ja mu uwierzyłam i nadal w to wierzęTo ja jak leżałam w szpitalu na podtrzymaniu w 33 tc to modliłam się o każdy następny dzień, żeby wybiła północ i żebym mogła wziąć tabletki dla ciężarnych, żeby do mojego dziecka w brzuchu doszły te witaminy. Ale jednego dnia położyli do mnie na salę dziewczynę, która była jakoś w 35-36 tc, bo niby miała już skurcze i ona mi powiedziała, że ona od początku 3 trymestru nie bierze już żadnych witamin, bo nie chcę mieć dużego dziecka także ten
Oo to opłacalny biznesPolecam! Jak ktoś chce to dobrze naszykować sobie wcześniej maila i tylko punkt 9:00 kliknąć wyślij. Zapisy z wizyty na wizytę są w odległości kilku tygodni, wcale długo się nie czeka a później można już z nim tylko wymieniać maile, nie trzeba nawet płacić za wizytę ja za namową @Nel331 napisałam mu, ze leczenie nie dało rezultatu i co dalej? On napisał jakie badania dorobić, odesłałam wyniki i wysłał mi nowe zalecenia. Za nic nie płaciłam, nigdzie się nie umawiałam naprawdę polecam!
tak, ja tak właśnie robiłam jak się pierwszy raz zapisywałam do PaśnikaOo to opłacalny biznes
Ja tylko dodam, ale ręki sobie uciąć nie dam, że chyba mi mignęła na Gmailu opcja zaplanowania wysłania maila o jakiejś godzinie.
Edit: dobrze widziałam:
Zobacz załącznik 1511093
no i musiałaś nam to tu wkleićO dżizas, a wczoraj było pisane o wydzielinach xD wchodzę na główna a tu takie coś