reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
O dżizas, a wczoraj było pisane o wydzielinach xD wchodzę na główna a tu takie coś 🤡🤢

Załączniki

• IMG_1105.jpeg
    IMG_1105.jpeg
    66,8 KB · Wyświetleń: 117
To ja jak leżałam w szpitalu na podtrzymaniu w 33 tc to modliłam się o każdy następny dzień, żeby wybiła północ i żebym mogła wziąć tabletki dla ciężarnych, żeby do mojego dziecka w brzuchu doszły te witaminy. Ale jednego dnia położyli do mnie na salę dziewczynę, która była jakoś w 35-36 tc, bo niby miała już skurcze i ona mi powiedziała, że ona od początku 3 trymestru nie bierze już żadnych witamin, bo nie chcę mieć dużego dziecka 🤡 także ten
Mój gin nie zalecał mi żadnych witamin dla ciężarnych bo twierdził że przy zdrowej diecie dostarczamy wszystkiego czego potrzebujemy. Oczywiście oprócz kwasu foliowego i Wit. D. Ja mu uwierzyłam i nadal w to wierzę 😁

Polecam! Jak ktoś chce to dobrze naszykować sobie wcześniej maila i tylko punkt 9:00 kliknąć wyślij. Zapisy z wizyty na wizytę są w odległości kilku tygodni, wcale długo się nie czeka a później można już z nim tylko wymieniać maile, nie trzeba nawet płacić za wizytę :) ja za namową @Nel331 napisałam mu, ze leczenie nie dało rezultatu i co dalej? On napisał jakie badania dorobić, odesłałam wyniki i wysłał mi nowe zalecenia. Za nic nie płaciłam, nigdzie się nie umawiałam ;) naprawdę polecam!
Oo to opłacalny biznes :D
Ja tylko dodam, ale ręki sobie uciąć nie dam, że chyba mi mignęła na Gmailu opcja zaplanowania wysłania maila o jakiejś godzinie.

Edit: dobrze widziałam:
Screenshot_2023-03-28-21-26-57-01_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

reklama
Do góry