reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
O dżizas, a wczoraj było pisane o wydzielinach xD wchodzę na główna a tu takie coś 🤡🤢

Załączniki

• IMG_1105.jpeg
    IMG_1105.jpeg
    66,8 KB · Wyświetleń: 119
To ja jak leżałam w szpitalu na podtrzymaniu w 33 tc to modliłam się o każdy następny dzień, żeby wybiła północ i żebym mogła wziąć tabletki dla ciężarnych, żeby do mojego dziecka w brzuchu doszły te witaminy. Ale jednego dnia położyli do mnie na salę dziewczynę, która była jakoś w 35-36 tc, bo niby miała już skurcze i ona mi powiedziała, że ona od początku 3 trymestru nie bierze już żadnych witamin, bo nie chcę mieć dużego dziecka 🤡 także ten
Mój gin nie zalecał mi żadnych witamin dla ciężarnych bo twierdził że przy zdrowej diecie dostarczamy wszystkiego czego potrzebujemy. Oczywiście oprócz kwasu foliowego i Wit. D. Ja mu uwierzyłam i nadal w to wierzę 😁

Polecam! Jak ktoś chce to dobrze naszykować sobie wcześniej maila i tylko punkt 9:00 kliknąć wyślij. Zapisy z wizyty na wizytę są w odległości kilku tygodni, wcale długo się nie czeka a później można już z nim tylko wymieniać maile, nie trzeba nawet płacić za wizytę :) ja za namową @Nel331 napisałam mu, ze leczenie nie dało rezultatu i co dalej? On napisał jakie badania dorobić, odesłałam wyniki i wysłał mi nowe zalecenia. Za nic nie płaciłam, nigdzie się nie umawiałam ;) naprawdę polecam!
Oo to opłacalny biznes :D
Ja tylko dodam, ale ręki sobie uciąć nie dam, że chyba mi mignęła na Gmailu opcja zaplanowania wysłania maila o jakiejś godzinie.

Edit: dobrze widziałam:
Screenshot_2023-03-28-21-26-57-01_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

reklama
Do góry