nindziaa
Moderator
kropla w kroplę jak ojciec twarz, nie wyprze się goMoże po listonoszu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kropla w kroplę jak ojciec twarz, nie wyprze się goMoże po listonoszu
Genetyk ze mnie słabykropla w kroplę jak ojciec twarz, nie wyprze się go
Poszłabym, ale @Bolilol musiałaby mnie przenocowaćDziewczyny z wielkopolski, przychodzę do Was z taką ciekawostką- organizowane będą warsztaty ze „zrozumienia” dla par zmagających się z niepłodnością może któraś z Was mieszka niedaleko Poznania i będzie chciała wziąć udział w takich zajęciach z partnerem
Hold Me Tight - Bliżej do Rodzicielstwa - warsztaty wspierające dla par doświadczających problemu niepłodności
Nowa nauka o miłości dorosłych w praktyce!!! Dr Sue Johnson opracowała metodę EFT (Emotionally Focused Therapy) przeprowadzając setki konsultacji z parami, nagrywając sesje i analizując kluczowe d...przytulmniemocno.konfeo.com
Polecam! Jak ktoś chce to dobrze naszykować sobie wcześniej maila i tylko punkt 9:00 kliknąć wyślij. Zapisy z wizyty na wizytę są w odległości kilku tygodni, wcale długo się nie czeka a później można już z nim tylko wymieniać maile, nie trzeba nawet płacić za wizytę ja za namową @Nel331 napisałam mu, ze leczenie nie dało rezultatu i co dalej? On napisał jakie badania dorobić, odesłałam wyniki i wysłał mi nowe zalecenia. Za nic nie płaciłam, nigdzie się nie umawiałam naprawdę polecam!Ktoś tu kiedyś chyba pytał o zapisy do Paśnika - widziałam, że niedługo znowu robią terminarz do grudnia jakby ktoś był zainteresowany
mój mąż ważył prawie 6 kg i ustanowił na ten czas rekord szpitala podobno a teściowie również nie są jacyś postawni plus teściówka jeszcze szlugi chyba jarała w ciążyMoi teściowie są niscy, teść 165, teściowa 155, oboje raczej drobnej budowy ciała a mój stary się urodził prawie 5kg I jest najwyższy z rodziny a było to 26 lat temu