E
eag
Gość
Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie kryteria muszą spełnić zwłoki, żeby zakwalifikować się do kategorii "fajne"?Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać
Według mnie fajne zwłoki jak to brzmi! To takie, które są wyłowione po długim czasie z wody, nadpalone w wyniku pożaru, takie które znaleziono w mieszkaniu po kilku tygodniach takie ciekawe przypadki ciekawe jest to co się z nami dzieje po śmierci, jak zachowuje się nasze ciało, jak zaczyna w nim żyć „drugie życie”Jakie kryteria muszą spełnić zwłoki, żeby zakwalifikować się do kategorii "fajne"?
Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać
chciałam usunąć ale nie wiem jakno i musiałaś nam to tu wkleić
Taak, miałam swoje owulacje ale lekarz chciał podkręcić i wtedy nawet dwa razy miałam po 3 pęcherzyki, za dugim razem dwa na prawym i jeden na lewym. wszystkie pękły a ciąży nadal brak@aurii_orelii Ty chyba miałaś stymulację mając własne owulacje? Czy źle kojarzę?
ej!!! Jaki kloc. Ja mam 158, szczupła a syn niecałe 4500To ciekawe, moja koleżanka drobna 150 chuda szkapa, mąż niewiele wyższy 160 chudzielec, dziadkowie tak samo. Dziecko kloc 4200
mąż też w słuzbach pracuje więc często mi pokazuje te zdjęcia, które sobie w pacy wysyłacieJa Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać
O! Super sprawa taki kursCo tu tak cicho dzisiaj?
Byłam wczoraj na kursie pierwszej pomocy. Super jest wiedzieć jak pomóc poszkodowanemu, szkoda tylko, że człowiek tak szybko zapomina o podstawach. Mimo wszystko polecam