reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Przestawiono mi plan taki: drożność, stymulacja 3 miesiace. Jeśli nie wyjdzie klinika: inseminacja i in vitro. Ja go zaakceptowałam.
Nawet do inseminacji na NFZ stymulują. Nie rozumiem tego szoku po co mi stymulacja skoro mam swoje owulacje. Może i mam, ale chu ja dają. Chwytam się wszystkiego. Jak każda z nas.
Ja nie jestem w szoku, po prostu z ciekawości chciałam wiedzieć co zmienia stymulacja w przypadku prawidłowych, naturalnych owulacji.

reklama
Tu wchodzi gre tylko genetyka i tyle a nie suple😀
też nie jestem pewna. Bo moje dzieci urodziły się duże jak na mnie (waga bez ciąży 45kg, syn 3700, córka 3600).
Ja i moje siostry waga urodzeniowa poniżej 3kg, za to moja starsza siostra (też drobna, wagowo cięższa odw mnie, ale o wiele niższa) najmniejsze z trójki dzieci 3900, a reszta grubo ponad 4kg 😅

też nie jestem pewna. Bo moje dzieci urodziły się duże jak na mnie (waga bez ciąży 45kg, syn 3700, córka 3600).
Ja i moje siostry waga urodzeniowa poniżej 3kg, za to moja starsza siostra (też drobna, wagowo cięższa odw mnie, ale o wiele niższa) najmniejsze z trójki dzieci 3900, a reszta grubo ponad 4kg 😅

Nie chodzi o samą siebie tylko właśnie rodzinę. Mi się ginekolog pytal jak u męża wagowo dzieci i z mojej strony rodzina 😀

Nie chodzi o samą siebie tylko właśnie rodzinę. Mi się ginekolog pytal jak u męża wagowo dzieci i z mojej strony rodzina 😀
no to u Nas drobne dzieci 😂 Mój były mąż i jego brat też takie słabe ponad 3kg 😂 Mąż mojej siostry ma syna z pierwszego małżeństwa i on wagę urodzeniową miał 3650, a już córka z moją siostrą niecałe 4100 😂

reklama
Do góry