U
użytkownik 213578
Gość
możliwe że owu była jakoś na dniach, nie bardzo się na tym znam to mój 1szy cykl z mierzeniemzmierz normalnie o tej co zawsze może nie będzie to miało znaczenia. A jesteś przed owu czy po?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
możliwe że owu była jakoś na dniach, nie bardzo się na tym znam to mój 1szy cykl z mierzeniemzmierz normalnie o tej co zawsze może nie będzie to miało znaczenia. A jesteś przed owu czy po?
też bym zapytała po co sikasz na testy, nawet jeśli byłby białyi
Właśnie zrobilam tak jak pisalam, ze zrobię 24.03 progesteron i się upewnie, czy bezowulacyjny. To, ze siknelam to nic a ze wyszlo co wyszlo, to i powstał szum. Gdyby byl czysty, nid byloby tu o tym tematu
niestety nie teoretycznie 16 wyższych temp może wskazywać ciążę ale to też zależy od długości fazy lutealnej i kiedy jest spadek (może być przed okresem lub nawet w czasie).a to nie działa tak, że jak jest drobny spadek po owu a potem cały czas w górę to mamy sukces?
Od 17.03 nijak 4 d po mi nie wychodzi. Podszkol matematyke. Poza tym pożyj troche życiem swoim czy rodziny a nie moim. Strasznie chcesz tu blysnać, nawet nie jesteś zapisana na testowanie. To jakim prawem decydujesz co moge tu wkleić a co nie ?no a po co wrzucasz testy ciążowe 4dpo? (o ile jesteś po owu)
4dpo to nawet zagnieżdżenia nie ma
Nie jestem 4 dni po, ale jak grochem o ścianę.też bym zapytała po co sikasz na testy, nawet jeśli byłby biały
żeby wywnioskować ciążę z temperatury to chyba musi być tak długo podwyższona że już dawno na teście wyjdzie . Nie pamiętam ile dokładnie to było, Zazuu kiedyś o tym pisała, chyba jakoś 13 (mogłam źle zapamiętać, trochę dawno to było a ja jeszcze chłonęłam inna wiedzą, jak np że 6dpo to moja macica jeszcze nie wie że jest w ciąży )a to nie działa tak, że jak jest drobny spadek po owu a potem cały czas w górę to mamy sukces?
zmierz tak o tej godzinie jak zawsze nie patrząc na zmianę czasu i leć normalnie z pomiarami jak do tej poryCześć dziewczyny , ja z takim głupim pytaniem, z soboty na niedzielę jest zmiana czasu, mierzę obecnie temp około 7.15, po zmianie będzie to 8.15, ale wtedy już za późno na to żeby zmierzyć bo już muszę być w pracy. Co teraz?
16 wyższych temperatur.żeby wywnioskować ciążę z temperatury to chyba musi być tak długo podwyższona że już dawno na teście wyjdzie . Nie pamiętam ile dokładnie to było, Zazuu kiedyś o tym pisała, chyba jakoś 13 (mogłam źle zapamiętać, trochę dawno to było a ja jeszcze chłonęłam inna wiedzą, jak np że 6dpo to moja macica jeszcze nie wie że jest w ciąży )
Pisz notatkieHalo! Policja! Proszę przyjechać na babybooma!