reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Cześć wszystkim!
Przepraszam za opóźnienia, ale wczoraj miałam koszmarnie utrudniony dzień...
Więc na dzień dzisiejszy u mnie pozytyw, beta przyrastająca prawidłowo, wczoraj było ponad 2600.
@pluto_nova możesz mi wpisać cokolwiek co tam oznacza pozytyw, ale wiecie, wg mojego systemu myślenia, to jest jeszcze lata świetlne od konkretów w postaci 🍼 ;-)
Nie ujawniałam się wcześniej, bo miałam po drodze plamienia i wolałam najpierw sprawdzić, czy nic się nie stało - na szczęście jest wszystko w porządku. Na ten moment oczywiście :-)
Ale super wiadomość!
Bardzo Ci kibicuje i trzymam kciuki żeby tym razem się udało 🤩

reklama
my dziwne? 😅 To my wiele razy cię namawialiśmy na lekarza bo możesz mieć torbiel, bo jesteś po Cp, bo masz dziwne plamienia, bo masz jeden jajnik i mogą być zawirowania. Ale to ty wolisz sikać i wkręcać nam, że to cienie ciążowe.

P. S nie wszystko co osikane trzeba wrzucać na wątek. Zresztą kiedys się przyznałaś, że źle robiłaś testy ciążowe 🤷🏻‍♀️
Aha i wkręcam innym co mają widzieć? O błagam 🤣🤣🤣

Cześć wszystkim!
Więc na dzień dzisiejszy u mnie pozytyw, beta przyrastająca prawidłowo, wczoraj było ponad 2600.
@pluto_nova możesz mi wpisać cokolwiek co tam oznacza pozytyw, ale wiecie, wg mojego systemu myślenia, to jest jeszcze lata świetlne od konkretów w postaci 🍼 ;-)
Nie ujawniałam się wcześniej, bo miałam po drodze plamienia i wolałam najpierw sprawdzić, czy nic się nie stało - na szczęście jest wszystko w porządku. Na ten moment oczywiście :-)
ja już szpiegowałam na grupie o in vitro czy było jakieś info od Ciebie😅 super🤞🏻🤞🏻🤞🏻 trzymam kciuki żeby wszystko było pięknie ❤️

Cześć wszystkim!
Ja już wczoraj wiedziałam ze jest ciąża! Mówię kuuuurła nie daje znać wieczorem to dlatego, ze nie zapesza! Bardzo mądre podejście! Życzę sobie takiego 🤣❤️

Cześć dziewczyny :), ja z takim głupim pytaniem, z soboty na niedzielę jest zmiana czasu, mierzę obecnie temp około 7.15, po zmianie będzie to 8.15, ale wtedy już za późno na to żeby zmierzyć bo już muszę być w pracy. Co teraz? :D

Cześć dziewczyny :), ja z takim głupim pytaniem, z soboty na niedzielę jest zmiana czasu, mierzę obecnie temp około 7.15, po zmianie będzie to 8.15, ale wtedy już za późno na to żeby zmierzyć bo już muszę być w pracy. Co teraz? :D
zmierz normalnie o tej co zawsze :) może nie będzie to miało znaczenia. A jesteś przed owu czy po?

Cześć wszystkim!
no w końcu! 😂🤣

reklama
Cześć wszystkim!
zapomniałam dodać serduszek 😝♥️♥️♥️♥️♥️

Do góry