reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Powinnam Cię zapamiętać za Twój sarkazm, brak ogłady i empatii. Wrzucę, co zechcę i kiedy zechcę. Obrażasz nie tylko mnie ale też dziewczyny, ktore napisały, że widzą. Może teraz wszystkie bedziemy robić bety, zanim test wrzucimy, bo moze się okazać falszywa a my wariatkami ?
I koniec dyskusji w tym przyznaję Ci racje. Nie ma o czym nawet.
ok wrzucaj co chcesz mi to lotto 😅
Proponuję abyś kwietniowe kreski poprowadziła ty "Królowa testów"
Buziaki 😘

reklama
Powinnam Cię zapamiętać za Twój sarkazm, brak ogłady i empatii. Wrzucę, co zechcę i kiedy zechcę. Obrażasz nie tylko mnie ale też dziewczyny, ktore napisały, że widzą. Może teraz wszystkie bedziemy robić bety, zanim test wrzucimy, bo moze się okazać falszywa a my wariatkami ?
I koniec dyskusji w tym przyznaję Ci racje. Nie ma o czym nawet.
eeeej, ale bez takich… Za bardzo się chyba odpaliłaś…

ok wrzucaj co chcesz mi to lotto 😅
Proponuję abyś kwietniowe kreski poprowadziła ty "Królowa testów"
Buziaki 😘
@pluto_nova a ja myślę, ze raczej koleżanka. Do tego jedna nazwała mnie głupią. A ja bardzo kulturalnie napisałam , jakie cechy zauważyłam i moze mi się to nie podobać. Szacunek powinien byc z obu stron.

@pluto_nova a ja myślę, ze raczej koleżanka. Do tego jedna nazwała mnie głupią. A ja bardzo kulturalnie napisałam , jakie cechy zauważyłam i moze mi się to nie podobać. Szacunek powinien byc z obu stron.
w którym momencie cię obraziłam? To, że napisałam, że nie możliwe abyś wysikała już pozytywny test czy, że dla mnie są negatywne. A może, że zaproponowałam ci wizytę u lekarza? Czy to, że oblaliłam śmieszną teorię testów owu i bhcg jednoczenie?
To ty pierw napisałaś, że dziewczyny to wariatki a później poszły epitety w moją stronę.

w którym momencie cię obraziłam? To, że napisałam, że nie możliwe abyś wysikała już pozytywny test czy, że dla mnie są negatywne. A może, że zaproponowałam ci wizytę u lekarza? Czy to, że oblaliłam śmieszną teorię testów owu i bhcg jednoczenie?
To ty pierw napisałaś, że dziewczyny to wariatki a później poszły epitety w moją stronę.
Ładnie przeinaczasz. Dziwię się, ze nikt tego nie zauważa, chociaz nie, na pewno część osob to widzi.

reklama
Do góry