reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Powinnam Cię zapamiętać za Twój sarkazm, brak ogłady i empatii. Wrzucę, co zechcę i kiedy zechcę. Obrażasz nie tylko mnie ale też dziewczyny, ktore napisały, że widzą. Może teraz wszystkie bedziemy robić bety, zanim test wrzucimy, bo moze się okazać falszywa a my wariatkami ?
I koniec dyskusji w tym przyznaję Ci racje. Nie ma o czym nawet.
ok wrzucaj co chcesz mi to lotto 😅
Proponuję abyś kwietniowe kreski poprowadziła ty "Królowa testów"
Buziaki 😘

reklama
Powinnam Cię zapamiętać za Twój sarkazm, brak ogłady i empatii. Wrzucę, co zechcę i kiedy zechcę. Obrażasz nie tylko mnie ale też dziewczyny, ktore napisały, że widzą. Może teraz wszystkie bedziemy robić bety, zanim test wrzucimy, bo moze się okazać falszywa a my wariatkami ?
I koniec dyskusji w tym przyznaję Ci racje. Nie ma o czym nawet.
eeeej, ale bez takich… Za bardzo się chyba odpaliłaś…

ok wrzucaj co chcesz mi to lotto 😅
Proponuję abyś kwietniowe kreski poprowadziła ty "Królowa testów"
Buziaki 😘
@pluto_nova a ja myślę, ze raczej koleżanka. Do tego jedna nazwała mnie głupią. A ja bardzo kulturalnie napisałam , jakie cechy zauważyłam i moze mi się to nie podobać. Szacunek powinien byc z obu stron.

@pluto_nova a ja myślę, ze raczej koleżanka. Do tego jedna nazwała mnie głupią. A ja bardzo kulturalnie napisałam , jakie cechy zauważyłam i moze mi się to nie podobać. Szacunek powinien byc z obu stron.
w którym momencie cię obraziłam? To, że napisałam, że nie możliwe abyś wysikała już pozytywny test czy, że dla mnie są negatywne. A może, że zaproponowałam ci wizytę u lekarza? Czy to, że oblaliłam śmieszną teorię testów owu i bhcg jednoczenie?
To ty pierw napisałaś, że dziewczyny to wariatki a później poszły epitety w moją stronę.

w którym momencie cię obraziłam? To, że napisałam, że nie możliwe abyś wysikała już pozytywny test czy, że dla mnie są negatywne. A może, że zaproponowałam ci wizytę u lekarza? Czy to, że oblaliłam śmieszną teorię testów owu i bhcg jednoczenie?
To ty pierw napisałaś, że dziewczyny to wariatki a później poszły epitety w moją stronę.
Ładnie przeinaczasz. Dziwię się, ze nikt tego nie zauważa, chociaz nie, na pewno część osob to widzi.

reklama
Do góry