reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
W takim razie sorry, że uprościłam twoje posty i większość dziewczyn wie więcej o twoim cyklu.
No i jeśli masz cień to super ale na gratulacje chyba za wcześnie.

P. S dzień mam bardzo dobry 🌞 poprostu mam inne zdanie
A w którym poście gratulacji oczekiwałam?
No taka nasza rozmowa, ja o niebie Ty o chlebie. 😁

@997tenNumerToKlopoty nie stresuj się tym testem Roma. On jest potrzebny do oceny ryzyka zachorowania a nie samej choroby i patrzy się na całokształt sytuacji przy tych wynikach.
Miałam z tym do czynienia. Nic nie czytaj ciesz się życiem 😁.
Objadam się właśnie laysami paprykowymi i oglądam Miłość jest Ślepa 🤣 wieczór idealny po tych nerwach!

Teoretycznie tak. Z tym, że pierwsza ciąża 1 cykl (stracona), druga ciąża 2 cykl (wzorowa). Przy kolejnych staraniach po trzech nieudanych cyklach sprawdziłam AMH i się okazało, że rezerwa się wyczerpuje :(
Niestety na to nie mamy większego wpływu, fajnie, że udało Ci się z jedną ciąża, która nie przysporzyła zmartwień.

A dziewczyny, które macie niską rezerwę jajnikową: myślałyście o zamrożeniu komórek? Co o tym sądzicie? Tak tylko pytam, nie zagłębiałam tematu, ostatnio przeszło mi to przez myśl.

A dziewczyny, które macie niską rezerwę jajnikową: myślałyście o zamrożeniu komórek? Co o tym sądzicie? Tak tylko pytam, nie zagłębiałam tematu, ostatnio przeszło mi to przez myśl.
To by oznaczało, że jednak decyduje się na ivf, a nie podjęłam jeszcze takiej decyzji, a poza tym z uwagi na brca1 mrożenie nie jest raczej opcją dla mnie.

reklama
Do góry