reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
W takim razie sorry, że uprościłam twoje posty i większość dziewczyn wie więcej o twoim cyklu.
No i jeśli masz cień to super ale na gratulacje chyba za wcześnie.

P. S dzień mam bardzo dobry 🌞 poprostu mam inne zdanie
A w którym poście gratulacji oczekiwałam?
No taka nasza rozmowa, ja o niebie Ty o chlebie. 😁

@997tenNumerToKlopoty nie stresuj się tym testem Roma. On jest potrzebny do oceny ryzyka zachorowania a nie samej choroby i patrzy się na całokształt sytuacji przy tych wynikach.
Miałam z tym do czynienia. Nic nie czytaj ciesz się życiem 😁.
Objadam się właśnie laysami paprykowymi i oglądam Miłość jest Ślepa 🤣 wieczór idealny po tych nerwach!

Teoretycznie tak. Z tym, że pierwsza ciąża 1 cykl (stracona), druga ciąża 2 cykl (wzorowa). Przy kolejnych staraniach po trzech nieudanych cyklach sprawdziłam AMH i się okazało, że rezerwa się wyczerpuje :(
Niestety na to nie mamy większego wpływu, fajnie, że udało Ci się z jedną ciąża, która nie przysporzyła zmartwień.

A dziewczyny, które macie niską rezerwę jajnikową: myślałyście o zamrożeniu komórek? Co o tym sądzicie? Tak tylko pytam, nie zagłębiałam tematu, ostatnio przeszło mi to przez myśl.

A dziewczyny, które macie niską rezerwę jajnikową: myślałyście o zamrożeniu komórek? Co o tym sądzicie? Tak tylko pytam, nie zagłębiałam tematu, ostatnio przeszło mi to przez myśl.
To by oznaczało, że jednak decyduje się na ivf, a nie podjęłam jeszcze takiej decyzji, a poza tym z uwagi na brca1 mrożenie nie jest raczej opcją dla mnie.

reklama
Do góry