reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

a czy ja napisałam, że coś ci dolega psychicznie? Nie.
Chcesz sikać to sikaj cały cykl ale rano pisałaś, że masz owulację, później, że pik miałaś 17.03 więc jesteś jakieś 3/4 dpo, później, że jesteś 8dpo. Była jeszcze opcja z Cp i cyklem bezowulacyjny sorry ale ciężko to ogarnąć. Ja osobiście na twoich testach kresek nie widzę, a miewasz je praktycznie co cykl więc to lekko dziwne :) wiadomo każda chce być w ciąży i masz prawo się nakręcać bo to twoja sprawa :)

Swój post napisałam dla innych dziewczyn :)
O luzie mi nie musisz pisać bo ja nawet nie testuję przed miesiączką bo nie widzę takiej potrzeby :)

Życzę wam abyście szybko ujrzały wymarzone kreski ale wątki kreskowe to jednak nie miejsce dla mnie :)

Strasznie skrociłaś moje inf i tak uproscilas, ze z opisu mozna wywnioskować, ze cos psychicznie mi jednak dolega. I wiesz co? Masz albo zly dzień, albo lubisz uprościć czyjes posty, by wyszlo, ze ktoś podaje szereg przeczących sobie inf . Dziewczyny, ktore czytaly i pisaly w trakcie, wiedzą dokładnie jaki jest ten cykl u mnie i szkoda mi się powtarzać, dla kogoś, kto niedokładnie od rana przeczytał. A co do tego czy Ty widzisz czy nie, no też jakby nie mam z tym problemu. Przeciez ja tez nie zawsze widzę i nikt się nie gniewa.

reklama
Strasznie skrociłaś moje inf i tak uproscilas, ze z opisu mozna wywnioskować, ze cos psychicznie mi jednak dolega. I wiesz co? Masz albo zly dzień, albo lubisz uprościć czyjes posty, by wyszlo, ze ktoś podaje szereg przeczących sobie inf . Dziewczyny, ktore czytaly i pisaly w trakcie, wiedzą dokładnie jaki jest ten cykl u mnie i szkoda mi się powtarzać, dla kogoś, kto niedokładnie od rana przeczytał. A co do tego czy Ty widzisz czy nie, no też jakby nie mam z tym problemu. Przeciez ja tez nie zawsze widzę i nikt się nie gniewa.
W takim razie sorry, że uprościłam twoje posty i większość dziewczyn wie więcej o twoim cyklu.
No i jeśli masz cień to super ale na gratulacje chyba za wcześnie.

P. S dzień mam bardzo dobry 🌞 poprostu mam inne zdanie

reklama
Do góry