królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
a czy ja napisałam, że coś ci dolega psychicznie? Nie.
Chcesz sikać to sikaj cały cykl ale rano pisałaś, że masz owulację, później, że pik miałaś 17.03 więc jesteś jakieś 3/4 dpo, później, że jesteś 8dpo. Była jeszcze opcja z Cp i cyklem bezowulacyjny sorry ale ciężko to ogarnąć. Ja osobiście na twoich testach kresek nie widzę, a miewasz je praktycznie co cykl więc to lekko dziwne wiadomo każda chce być w ciąży i masz prawo się nakręcać bo to twoja sprawa
Swój post napisałam dla innych dziewczyn
O luzie mi nie musisz pisać bo ja nawet nie testuję przed miesiączką bo nie widzę takiej potrzeby
Życzę wam abyście szybko ujrzały wymarzone kreski ale wątki kreskowe to jednak nie miejsce dla mnie
Strasznie skrociłaś moje inf i tak uproscilas, ze z opisu mozna wywnioskować, ze cos psychicznie mi jednak dolega. I wiesz co? Masz albo zly dzień, albo lubisz uprościć czyjes posty, by wyszlo, ze ktoś podaje szereg przeczących sobie inf . Dziewczyny, ktore czytaly i pisaly w trakcie, wiedzą dokładnie jaki jest ten cykl u mnie i szkoda mi się powtarzać, dla kogoś, kto niedokładnie od rana przeczytał. A co do tego czy Ty widzisz czy nie, no też jakby nie mam z tym problemu. Przeciez ja tez nie zawsze widzę i nikt się nie gniewa.