reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Owszem, dotarłam do badań, które pokazały pozytywny skutek przy stosowaniu takiej dawki. Niestety nie jest to tania zabawa, miesięcznie wychodzi mi 400 zł, ale w skali tego ile i tak wydaje się na leczenie to już i tak kropla w morzu.
kurde to ja biorę teraz 100mg na dzień, więc chyba zdecydowanie za mało i muszę się poprawić 😅

reklama
kurde to ja biorę teraz 100mg na dzień, więc chyba zdecydowanie za mało i muszę się poprawić 😅
Wiesz, ja do niczego nie zachęcam, moja lekarka stwierdziła, że q10 to bardziej dla facetów, ale skoro są badania- jest szansa, że może pomóc, zaszkodzić nie powinien, więc ja biorę.

Wiesz, ja do niczego nie zachęcam, moja lekarka stwierdziła, że q10 to bardziej dla facetów, ale skoro są badania- jest szansa, że może pomóc, zaszkodzić nie powinien, więc ja biorę.
Co do podnoszenia rezerwy to ja miałam iść w kwietniu na mezoterapię jajników osoczem bogatopłytkowym. Ten zabieg podnosi AMH i jakość komórek. Niestety nie jest to tania impreza ale według mojego lekarza skuteczna.

reklama
Do góry