reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

No niestety tak jak wszystko. In-vitro też jednym pomaga, innym nie, jest drogie a ludzie je robią. 😉
Wiem🙃. Pewnie gdybym miała nieograniczone fundusze to robiłabym wszystko, ale tak nie jest, więc po kolei, a w ostateczności się zobaczy, chyba nie ma sensu zakładać z góry. Na tę chwilę chyba już nie mam założeń, niczego na pewno nie planuję, niczego nie wykluczam.

reklama
Wiem🙃. Pewnie gdybym miała nieograniczone fundusze to robiłabym wszystko, ale tak nie jest, więc po kolei, a w ostateczności się zobaczy, chyba nie ma sensu zakładać z góry. Na tę chwilę chyba już nie mam założeń, niczego na pewno nie planuję, niczego nie wykluczam.
Póki co masz wyższe AMH niż ja, jak będzie bliżej 0,5 to wtedy dopiero możesz o tym myśleć. 🙂

Wiecie co, no tak mi tamten test nie dawał spokoju, więc poczekałam około 3 h i zrobiłam 2. Żałuję, ale nie mam innego. Aż myślę juz o poranku.

Załączniki

• 20230323_160028.jpg
    20230323_160028.jpg
    613,7 KB · Wyświetleń: 157
  • 20230323_155124.jpg
    20230323_155124.jpg
    624 KB · Wyświetleń: 160
  • 20230323_154742.jpg
    20230323_154742.jpg
    805,1 KB · Wyświetleń: 153
Póki co masz wyższe AMH niż ja, jak będzie bliżej 0,5 to wtedy dopiero możesz o tym myśleć. 🙂
Wtedy to ja już będę prowadzać dziecko do przedszkola🤣.
U Ciebie to jednak też wiek jest zdecydowanie na plus, u mnie już tak średnio, ale nadal jeszcze mam kilka lat do ciąży geriatrycznej 🙃.

Wiecie co, no tak mi tamten test nie dawał spokoju, więc poczekałam około 3 h i zrobiłam 2. Żałuję, ale nie mam innego. Aż myślę juz o poranku.
Widać, widać.
Chociaż ja po sytuacji @AScarlett (i chyba jeszcze jednej z Was) mam straszną awersje do tego typu kresek na pinkach.

reklama
Do góry