reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

No niestety tak jak wszystko. In-vitro też jednym pomaga, innym nie, jest drogie a ludzie je robią. 😉
Wiem🙃. Pewnie gdybym miała nieograniczone fundusze to robiłabym wszystko, ale tak nie jest, więc po kolei, a w ostateczności się zobaczy, chyba nie ma sensu zakładać z góry. Na tę chwilę chyba już nie mam założeń, niczego na pewno nie planuję, niczego nie wykluczam.

reklama
Wiem🙃. Pewnie gdybym miała nieograniczone fundusze to robiłabym wszystko, ale tak nie jest, więc po kolei, a w ostateczności się zobaczy, chyba nie ma sensu zakładać z góry. Na tę chwilę chyba już nie mam założeń, niczego na pewno nie planuję, niczego nie wykluczam.
Póki co masz wyższe AMH niż ja, jak będzie bliżej 0,5 to wtedy dopiero możesz o tym myśleć. 🙂

Wiecie co, no tak mi tamten test nie dawał spokoju, więc poczekałam około 3 h i zrobiłam 2. Żałuję, ale nie mam innego. Aż myślę juz o poranku.

Załączniki

• 20230323_160028.jpg
    20230323_160028.jpg
    613,7 KB · Wyświetleń: 155
  • 20230323_155124.jpg
    20230323_155124.jpg
    624 KB · Wyświetleń: 157
  • 20230323_154742.jpg
    20230323_154742.jpg
    805,1 KB · Wyświetleń: 151
Póki co masz wyższe AMH niż ja, jak będzie bliżej 0,5 to wtedy dopiero możesz o tym myśleć. 🙂
Wtedy to ja już będę prowadzać dziecko do przedszkola🤣.
U Ciebie to jednak też wiek jest zdecydowanie na plus, u mnie już tak średnio, ale nadal jeszcze mam kilka lat do ciąży geriatrycznej 🙃.

Wiecie co, no tak mi tamten test nie dawał spokoju, więc poczekałam około 3 h i zrobiłam 2. Żałuję, ale nie mam innego. Aż myślę juz o poranku.
Widać, widać.
Chociaż ja po sytuacji @AScarlett (i chyba jeszcze jednej z Was) mam straszną awersje do tego typu kresek na pinkach.

reklama
Do góry