Nasturtium
Fanka BB :)
A jakie masz amh i ile lat?no właśnie to samo słyszałam! Choć ja akurat juz trochę stara więc czy amh niskie czy wysokie to i tak sytuacja nie jest zbyt dobra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie masz amh i ile lat?no właśnie to samo słyszałam! Choć ja akurat juz trochę stara więc czy amh niskie czy wysokie to i tak sytuacja nie jest zbyt dobra
Tak, dokładnie, ale też mówił, że u niektórych pacjentek rezerwa jest względnie stabilna przez cały okres rozrodczy, ale oocyty w wieku lat 40 nie będą już tak dobrej jakości jak załóżmy 10 lat wcześniej.tylko mu pewnie chodziło nie o amh a o całokształt, bo kobiety ok 40 mogą mieć więcej innych dolegliwości niż młoda dziewczyna
dlatego jeden wynik tak naprawdę nic nie mówi. Liczy się całokształtTak, dokładnie, ale też mówił, że u niektórych pacjentek rezerwa jest względnie stabilna przez cały okres rozrodczy, ale oocyty w wieku lat 40 nie będą już tak dobrej jakości jak załóżmy 10 lat wcześniej.
Ale tu już zjechałam bardziej na temat rezerwy, a odnośnie poronień to mnie również wydaje się, że amh nie powinno mieć większego znaczenia.Tak, dokładnie, ale też mówił, że u niektórych pacjentek rezerwa jest względnie stabilna przez cały okres rozrodczy, ale oocyty w wieku lat 40 nie będą już tak dobrej jakości jak załóżmy 10 lat wcześniej.
amh akurat mam niezłe bo 3.4ng ale w tym roku kończę 35 lat więc i tak czuję że czas mija ...A jakie masz amh i ile lat?
Zgadzam się . Leczy się pacjenta, nie wynik, każda sytuacja jest inna, ale niektóre parametry też są w stanie wiele powiedzieć.dlatego jeden wynik tak naprawdę nic nie mówi. Liczy się całokształt
E, to gdzie tam do starości .amh akurat mam niezłe bo 3.4ng ale w tym roku kończę 35 lat więc i tak czuję że czas mija ...
już tuż tuż, ale dobre kremy i jazda z tymE, to gdzie tam do starości .
600mg?W jakiej dawce? Ja teraz łykam 600.
Owszem, dotarłam do badań, które pokazały pozytywny skutek przy stosowaniu takiej dawki. Niestety nie jest to tania zabawa, miesięcznie wychodzi mi 400 zł, ale w skali tego ile i tak wydaje się na leczenie to już i tak kropla w morzu.600mg?