reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

A jak tak nieśmiało z pytanie czy ktoś chce zakładać kwietniowe?

Bo ja w sumie doszłam do wniosku, że mogę xD jak nie ma kogoś napalonego

hot alyssa milano GIF

reklama
Hejka 😁 ja mam dziś lenia, najchętniej zwolniłabym się z pracy i coś porobiła na ogrodzie bo nawet ładna pogoda dziś u mnie. 😊 Ptaszki śpiewają, bazie już na drzewkach a ciąsza brak 🥺 ale dziś 6dc, zaczynam brać się za męża i lecimy z naszym grudniowym bobasem 😁 myślałam czy by się nie zapisać na monitoring ale chyba "odpuszczę" w tym miesiącu 🙈
u mnie leje deszcz 😭

Czy wiecie może czy przed histero trzeba odstawić acard?
Raczej tak.
A co do acardu taka ciekawostka- zaszłam w cyklu w którym endometrium nie było sztucznie napompowane przez acard i witaminy bo ich nie brałam. 😉 wcześniej brałam acard po owulacji ale nic z tego. Nie wiem czy akurat to pomogło czy inne czynniki ale czasem przesadzanie z lekami i suplami wychodzi na złe bo lepiej mieć cieńsze endo ale nie sztucznie podbite. 🙂

U mnie biało. Ale to dopiero 9/10 dpo. Lecz jak w tamtym miesiącu mialam nadzieję na pozytywny wynik tak w tym miesiącu cały czas czuję, że się na pewno nie udało. Do tego od wczoraj czuję się kiepsko. Ciągle mi Zimno. Rano obudziłam się z zajadem. Brak apetytu. Chyba coś mnie rozkłada

reklama
Do góry