Nasturtium
Fanka BB :)
Żal, ale strach jest większy. Ale jeszcze zobaczę co mi powie lekarz w piątek.No jeśli Ci zależy na czasie i nie żal kasy to pewnie bym robiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żal, ale strach jest większy. Ale jeszcze zobaczę co mi powie lekarz w piątek.No jeśli Ci zależy na czasie i nie żal kasy to pewnie bym robiła
Przepis na cionsz: komórka + plemnik = bombelekco za miesiac! bardzo sie ciesze!
poprosimy o przepis na cionsz, jakie suple, kiedy (i jakie) seksy
Bardzo się cieszę, zaraz wzniosę toast czymkolwiek zdalnym do picia.Zobacz załącznik 1508719
Progesteron 122,40 nmol/I
Dziękuję za wszystkie kciuki, w czwartek powtórka
@Moonstone oznaczam jak chciałaś
Odpuściła inozytol i dopuściła duże ilości kawy, to wiem.co za miesiac! bardzo sie ciesze!
poprosimy o przepis na cionsz, jakie suple, kiedy (i jakie) seksy
gdyby to bylo takie latwe to juz bym wlasna szkole z bombelkow zakladala!Przepis na cionsz: komórka + plemnik = bombelek
Też na to czekałam.Zobacz załącznik 1508719
Zapomnialam dopisac jedna czesc równania "trochę szczęścia lub przypadku "gdyby to bylo takie latwe to juz bym wlasna szkole z bombelkow zakladala!
Cudnie duża beta oby tak dalejZobacz załącznik 1508719
czekam na krawienie. Temperatura już rano spadła w dół@pluto_nova a jak u Ciebie sytuacja?