Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, pare lat przyjmowałam takie mocne leki, których nie powinnam była przyjmowac tak ciągiem, bo są uzależniające... więc przeszłam na lzejsze, to już pewnie ze 2 lata. Jestem pod opiek,ą psychiatry w razie ciaży co z lekami. No i niedługo zaczynam zmniejszać dawki pewnie, tak z nią ostatnio rozmawiałam, ale po tym biochemie przestałam się czuć na siłachA ok. No to już broń ciężka w takim razie. A długo już przyjmujesz?
ale organizm traktuje mleko jako posiłek i jest wyrzut insuliny z ranaa dziewczyny z IO, powiedzcie mi: czemu ja nie mogę pić na czczo kawy z mlekiem? Przecież mleko ma niski IG
Będziesz tą legendarną staraczką która zajdzie z ocierania albo jednego sexu na początku cyklu .Nie uprawiam seksu chyba już od tygodnia, bo najpierw punkcja a teraz pcham w siebie proga dopochwowo i dyskomfort mi nie pozwala, wiec zaraz się okaże, ze nie dość, ze bez seksu to jeszcze z odrośniętą błoną dziewiczą jeszcze chwila i mi między nogami bluszcz urośnie
no to masz jak mój mąż, ile razy się zrywał, bo przez sen wyłączył budzik i zaspałTo ja mam skrajnie odwrotnie. Jak się kładę to od razu zasypiam i rano budzik mnie nie może dobudzić. A najgorsze jak przez sen wyłączę budzik i śpię dalej
piona, brzmi dziwnie znajomoU mnie libido w miarę, a w płodne jak hormony działają to nawet wysokie na szczęście, więc nawet jakoś szczególnie nie muszę wydobywać chuci wtedy, ale drugi członek drużyny płodzącej nie potrafi na żądanie ;D
Po tym jednym cyklu zrezygnowałam ze stymulacji, ten lekarz twierdził ze mam swoje owulacje ale zastosował Aromek dla poprawy. To było przy inseminacji.A na co zmieniłaś stymulację? Masz swoje owulacje?
Powinnaś do posilki lub jako osobne "danie". Wyrzut insuliny jest po każdym jedzeniu dlatego tak ważne jest nie podjadanie nawet tych zdrowych przekąsek.a dziewczyny z IO, powiedzcie mi: czemu ja nie mogę pić na czczo kawy z mlekiem? Przecież mleko ma niski IG
Dodam tylko, że w kawie z mlekiem jest laktoza, która powoduje przecukrzenie. Stąd ten wyrzut insuliny. Ale jeśli wypić taką kawę do śniadania lub po nim to będzie ok.ale organizm traktuje mleko jako posiłek i jest wyrzut insuliny z rana
no dobra, ale posiłek z niskim IG, tak? więc wyrzut insuliny nie jest ogromny?ale organizm traktuje mleko jako posiłek i jest wyrzut insuliny z rana