Kotciara
Moderator
Boooożeee zaraz dostanę małpiego rozumu, dlaczego to aż tyle trzeba czekać.Chyba najlepiej robić między 10DPO-12DPO. Chociaż znam przypadki wyłapania w 6/7DPO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boooożeee zaraz dostanę małpiego rozumu, dlaczego to aż tyle trzeba czekać.Chyba najlepiej robić między 10DPO-12DPO. Chociaż znam przypadki wyłapania w 6/7DPO
czytanie na czytniku jest ok, najważniejsze żeby nie naświetlać się blue light - więc jak telefony mają opcję przejścia na taki tryb, to może chociaż to?ja kompletnie nie mogę zwalczyć siedzenia w telefonie przed spaniem. A 2-3h to już w ogóle, przecież zawsze oglądam sobie jakiś film czy serial, coś czytam. Niewykonalne ja walczę, zeby 30 minut przed snem nie mieć telefonu w łapie
jednak dalej liczę i mi wychodzi 9dpo w środę 1dpo, we wt 7dpo, w śr 8dpo, w czw 9dpoTo w czwartek będzie 8dpo
No trzymam mocno kciuczki i już o nic nie pytam Musi się udać!!!Tak, dokładnie
Transfer dzisiaj, za 3 godziny
Tak, standardowo transferuje się jeden zarodek na początek, chyba, ze w historii są jakieś niepowodzenia to wtedy lekarz może rozważyć podanie dwóch. w praktyce pewnie wszystko jest kwestią dogadania, nam na przykład lekarz dał wolną rękę i pytał nas o zdanie
do boju!Tak, dokładnie
Transfer dzisiaj, za 3 godziny
Tak, standardowo transferuje się jeden zarodek na początek, chyba, ze w historii są jakieś niepowodzenia to wtedy lekarz może rozważyć podanie dwóch. w praktyce pewnie wszystko jest kwestią dogadania, nam na przykład lekarz dał wolną rękę i pytał nas o zdanie
Łooookiii, robię w środęw czwartek wtedy byłby 9dpo, dobrze liczę? Idealnie by było 7dpo, ale może być też 6 albo 8dpo, a 9dpo to trochę późno
Rób rób. To jakaś specjalna czy zwykla?Mi kazały terrorystki robić zdjęcia
U mnie libido w miarę, a w płodne jak hormony działają to nawet wysokie na szczęście, więc nawet jakoś szczególnie nie muszę wydobywać chuci wtedy, ale drugi członek drużyny płodzącej nie potrafi na żądanie ;DNawet mi nie mów ja mam tak niskie libido, że powiedzieć ze mi sie nie chce to za dużo. No ale czego się nie robi
U nas się polepszyło, ale co z tego. Bombelka nie ma.Też potrzebuję takiego zajścia, bo z tymi seksami u nas regularnymi to naprawdę loteria...
O niskim indeksie glikemicznymRób rób. To jakaś specjalna czy zwykla?