reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
a jak Ty się czujesz?
Dziękuję. 💗
Ogólnie ok. Fizycznie to szybko doszłam do siebie. Beta spadła ładnie, jestem po wizycie u gina, też ok. Psychicznie już też doszłam do siebie, chociaż wiem, że po takiej stracie to chyba do końca nigdy się da... 😓
Dzisiaj dostałam info że koleżanka z pracy w ciąży (chyba akurat tak terminowo jak u mnie było) więc trochę zabolało.
31 marca mamy (pierwsza) wizytę w klinice niepłodności. 😓

Dziękuję. 💗
Ogólnie ok. Fizycznie to szybko doszłam do siebie. Beta spadła ładnie, jestem po wizycie u gina, też ok. Psychicznie już też doszłam do siebie, chociaż wiem, że po takiej stracie to chyba do końca nigdy się da... 😓
Dzisiaj dostałam info że koleżanka z pracy w ciąży (chyba akurat tak terminowo jak u mnie było) więc trochę zabolało.
31 marca mamy (pierwsza) wizytę w klinice niepłodności. 😓
dobrze, że idziecie do kliniki. Mam nadzieję, że zdejmą z Was część ciężaru, poczujecie się zaopiekowani i bezpieczni

Dziewczyny, które znają się na przeciwciałach przeciwplemnikowych: radzi się, żeby w niepłodne uprawiać seks w gumce. A czy wystarczy przerywany? Stary nie lubi gumek i wolelibyśmy nie używać. Jak to jest?
Nie wiem, ale tak na logikę wystarczy przerywany, tylko no stary musiałby się serio mocno pilnować, czy to nie popsuje nastroju w sypialni za bardzo?

No to ciśnijcie w przerywany :) ja tez nienawidzę gumek wiec rozumiem dylemat w 100%.
Kiedy masz wizytę? Bo coś widziałam, ze Ci przełożyli?
tak, przełożyli mi na 5 kwietnia o 19:00, ale dzięki temu mogę iść stacjonarnie. Już mnie trząchało, zeby jakieś dodatkowe badania zrobić, ale uspokoiłam się. Poczekam na to, co Litman mi powie.

tak, przełożyli mi na 5 kwietnia o 19:00, ale dzięki temu mogę iść stacjonarnie. Już mnie trząchało, zeby jakieś dodatkowe badania zrobić, ale uspokoiłam się. Poczekam na to, co Litman mi powie.
Słusznie, nie ma co się odpalać, specjalista zobaczy wyniki i zdecyduje czy coś jeszcze trzeba zrobić :) będę czekać na relację z wizyty :)

reklama
Ja od kilku dni nie na bierząco jak nigdy.. ale potrzebuje jakiejś przerwy. Dobrze mi to zrobi. Oczywiście codziennie rano i wieczorem patrzę czy nie ma pozytywów. Jestem z wami sercem. Myśle ze za kilka dni wrócę i będę na bierząco ❤️

Do góry