reklama
ewm
Fanka BB :)
Trzymam kciukiTak, dokładnie
Transfer dzisiaj, za 3 godziny
Tak, standardowo transferuje się jeden zarodek na początek, chyba, ze w historii są jakieś niepowodzenia to wtedy lekarz może rozważyć podanie dwóch. w praktyce pewnie wszystko jest kwestią dogadania, nam na przykład lekarz dał wolną rękę i pytał nas o zdanie
Bolilol
w czwartek wtedy byłby 9dpo, dobrze liczę? Idealnie by było 7dpo, ale może być też 6 albo 8dpo, a 9dpo to trochę późnoDziewczyny, jak w poniedziałek na monitoringu mialam pęcherzyk 22 mm, załóżmy że we wtorek była owu, to jak zrobię proga w czwartek w następnym tygodniu to będzie ok?
Ann2907
pamietam miałam tamie problemy i raz endokrynolog rzucił nagle ze moze niedobór magnezu. Okazało się, ze rzeczywiście był spory niedobór (żadnych objawów jak drżące powieki nie miałam), łykałam chyba cytrynian magnezu i śpię od wtedy jak dzieckoDziewczęta, a może macie jakąś polecajke na preparat pomagający na sen? Najpierw się wiercę i nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to co chwilę się przebudzam, mam bardzo płytki sen. Wydaje mi się, że to przez stres w pracy bo wcześniej tak nie miałam, zasypiałam i chrapalam jak kamień.
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Trzymam kciuki za ślicznego bobasaTak, dokładnie
Tak, standardowo transferuje się jeden zarodek na początek, chyba, ze w historii są jakieś niepowodzenia to wtedy lekarz może rozważyć podanie dwóch. w praktyce pewnie wszystko jest kwestią dogadania, nam na przykład lekarz dał wolną rękę i pytał nas o zdanie
Panda91
Ja się ostatnio w tym wyspecjalizowałam, więc służę swoim bolesnym doświadczeniem.Dziewczęta, a może macie jakąś polecajke na preparat pomagający na sen? Najpierw się wiercę i nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to co chwilę się przebudzam, mam bardzo płytki sen. Wydaje mi się, że to przez stres w pracy bo wcześniej tak nie miałam, zasypiałam i chrapalam jak kamień.
1. Higiena snu! Zero ekranów 2-3h przed snem, spacer, wywietrzenie sypialni, ruch i dieta.
2. Jeżeli to wszystko jest co powyżej, to można włączyć medytację przed snem
3. Jak przyjmujesz sumple? Czy przypadkiem żadnej witaminy D nie bierzesz po 15?
4. .Jedyny suplement na wieczór to melatonina i magnez
5. Zbadać hormony może nadczynność?
6. Żadnej kawy i czarnej herbaty po 13!
A już powoli się normuję, ale ponad miesiąc to była udręka
Aczkolwiek@to_na_pralkę
To w czwartek będzie 8dpow czwartek wtedy byłby 9dpo, dobrze liczę? Idealnie by było 7dpo, ale może być też 6 albo 8dpo, a 9dpo to trochę późno
Calineczka92
Powodzenia kochanaTak, dokładnie
Panda91
Też to kupiłam za radą dziewczyn tutaj i ostatnio jest coraz lepiej
reklama
Brownie1992
Moderator
Łykam magnez od dawnapamietam miałam tamie problemy i raz endokrynolog rzucił nagle ze moze niedobór magnezu. Okazało się, ze rzeczywiście był spory niedobór (żadnych objawów jak drżące powieki nie miałam), łykałam chyba cytrynian magnezu i śpię od wtedy jak dziecko